Neler Yeni

80+ Üyeler İçin Denetleme Gelemez Mi?

whoamii

80+ Silver
Şu bir hafta içerisinde çok fazla saçma öneri ve mesaj gördüm ve bunların hepsi 80+ üyelerdi. Konu açarken ve öneri gibi konularda (Konu Dışı hariç) bir denetleme gelemez mi?
Mesela dün birisi 9k bütçeye 1650 sistem topladı ama ben onu raporlayamazdım çünkü o bir öneri sonuçta yanlış bilgilendirmeye girmiyor.
Aynı şekilde dün foruma yeni katılan arkadaşlardan birkaçını her konunun altında saçma önerilerle gördüm, sabah 34 mesajı olan bir üyenin akşam 372 mesajı vardı. Birkaç saatte boş önerilerle ve insanları yanlış yönlendirerek bu kadar mesaj kasmaları biraz can sıkıcı ve boş nedenlerden raporlayıp moderatör arkadaşları da zor duruma sokmak istemiyorum.
Mesela birisi bir konu açıyor, o konu hakkında yorumda bulunmaya kalmadan zaten 4 sayfa mesaj oluyor ve hepsi de yeni katılan ve pek bilgi sahibi olmayan üyelerin saçma öneri ve yanlış bilgilendirmelerden ibaret. Bütün konuyu mu raporlamam lazım?
"Saçma öneri" ya da "Gereksiz bilgi" gibi bir raporlama :D veya bu üyelere bir denetleme gelemez mi?
@Mehmet Yılmaz @Vesemir

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öneri konularına yanlış bilgilendirme verilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sacma. 10000 mesaji olan adam da anlamiyorsa aynisini yapar, 10 mesaji olan da.
10000 mesajı olan bilmediği bir şey için net bilgi vermez bence

whoamii

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneri konularına yanlış bilgilendirme verilmeli
Düşününce de mantıken yanlış bilgi sayılmıyor çünkü "Öneri" ve bunu yapanlar da bu savunmayı kullanıyor zaten. Dedikleri genellikle şu "Ben sadece öneriyorum konu sahibi ister alır ister almaz."

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
Boş mesaj yazarak olanda var şuanda birisi aklımda mesela

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Düşününce de mantıken yanlış bilgi sayılmıyor çünkü "Öneri" ve bunu yapanlar da bu savunmayı kullanıyor zaten. Dedikleri genellikle şu "Ben sadece öneriyorum konu sahibi ister alır ister almaz."
Öyle diyorlar evet
9k ya GTX1650 sistem önerse biri rapor edilince bi ceza verilmesi lazım böyle olmaz ki

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Aynı şey discord sunucusuna da gelsin lütfen.Millete gamepower psu falan öneriyorlar.2 gün aktif olayım dedim dayanamadım çıktım sunucudan.
Orada rapor sistemi yok bir şey yok, nasıl zaptedecekler ki, anca cevap verebilecek kişiler özel olabilir ama o da zor ve çok doğru olmaz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Ben zamanında bunu tespit ettiğimde linç yemiştim onlardan.

Yeni gelen üyelerde vurdumduymaz tavırlar, yanlış bilgilendirmeler, mesaj kasmak için yazılan mesajlar gibi gibi çok şeyler görüyoruz.

Sadece 80+'ta değil nadir de olsa Bronze'da da görüyoruz. Tabi herkes için söylemiyorum.

80+ Silver ve ondan sonra olanlarda bu tarz durumlar pek yaşanmıyor.

Çünkü 80+ Silver için gereken 2000 mesajı bu tip insanlar kasmaya da çalışsa pek ulaşamıyorlar. 500 mesaj barajını geçmeleri daha kolay.

Uzattım fakat dediğine %100 katılıyorum.

Top Bottom