Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Uyarıları kaldırmanın bir yolu olmalı bence.

Bence de iyi olur. Mesela her 5 bin reaksiyona 1 uyarı kalkabilir.
  2. Furkan Karagülle

Rapor Et Bölümüne Troll Gönderi Veya Mesaj Gelmeli

Profil fotoğrafını cevap olarak kullanıyorum. (!) Bence gerek yok, nedenini belirtmek yetiyor.
  3. Furkan Karagülle

Forumda "Nitelikli Üye" Seçimi

Desteklediğim düşünce hiç gelmemesi zaten.
  4. Furkan Karagülle

Forumda yeni değilsin ikimiz de aynı ayda (1 yıl önce) kayıt olmuşuz. İnan ki bu tarz da olsa ödül de olsa o kadar itici insanlar var ki... Sürekli herkes birbirini eleştirir veya sürekli tartışmalar meydana gelir. Örnek olarak reaksiyon skorunda bile birçok tartışmalar meydana gelmişti...
  5. Furkan Karagülle

Senin benim gibi anlayışları kuvvetli kişilerin yanında sürekli tartışma konusu açan arkadaşlar da var. Çekilişe kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Saygılar..
  6. Furkan Karagülle

Çekiliş olarak tabii ki. Üyelerin seçmesi hiç mantıklı değil.
  7. Furkan Karagülle

Tarihin belirlenmediği zaman ve sık sık olmamak şartıyla iyi olur gibi. Ama forumun temel nedenini değiştirmeye meyilli.
  8. Furkan Karagülle

Bence gereksiz. Kısa süreli yardımlaşma gibi düşün. Ne alakası var diye sorabilirsin. Haftada bir gerçekleştirilen seçimi kazanmak için iyi rolü yaparak kazanmasını sağlamak gibi olur. Bu da forumun ana hedefi olan yardımlaşmayı bir nevi oyuna çevirir. Telegram'da sohbet gruplarındaki kelime...
  9. Furkan Karagülle

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Hocam forumda onlarca kalitesi yüksek insan olmasına rağmen bir o kadar da kalitesi düşük olan kişiler var. Yani siz ne yaparsanız yapın, hiç kimse huylu huyundan vazgeçmez..
  10. Furkan Karagülle

Tamam dostum, teşekkürler. 1625612033 Evet, o konuyu ben açmıştım ama raporlamadım kimseyi.
  11. Furkan Karagülle

Benim anlamadığım tek bir şey var, beni de etiketlemişsin. Ben olaya dahil bile değilim. Anlatır mısın?
  12. Furkan Karagülle

Forumun mobil arayüzü berbat

Sanırım EDGE, mobilde pek başarılı değil. Chrome'dan deneyin, hiç sıkıntı çıkmayacaktır.
  13. Furkan Karagülle

Forumda bir hata var !!!

Ben çok beğenmiştim oysaki..
  14. Furkan Karagülle

Forumda bir hata var !!!

''Dislike'' ifadesini kaldırmışsınız. Neden?
  15. Furkan Karagülle

reaksiyon raporlama gelsin

Sana gülücük attım. 🤭
  16. Furkan Karagülle

reaksiyon raporlama gelsin

Evet. Kızgın ifadesini görünce bir ürperti bir sinir basıyor beni mesela.
Top Bottom