Neler Yeni

Forumda "Nitelikli Üye" Seçimi

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Merhaba , Bu Seferki önerim biraz kuşkulu olduğum bir öneri

Mesela Her Ay veya Her Hafta kendi aramızda forumun "En Yararlı kişisi" , "En fazla yardım eden kişisini seçsek" nasıl olurdu ?
Atıyorum Forumda bu ay en fazla yardım edenleri aday gösterelim ,

"Örneğin , a, b ,c ,x ,y kişisi forumda bu ay en fazla yardım eden , en fazla sorunun çözümüne yardım eden kişiler olsun"

Sonra bu kişiler arasında bu üyelerin aday olduğu bir konu açalım , ve sırayla eleme sistemi gibi eleyelim. Mesela A,b,c kişileri elensin
Finale X,Y Kişileri kalsın. Sonra "X" Kişisi kazansın. Ve o Üyeyi Forumun Bu Haftaki Yıldızı vs. seçelim

Sizce Nasıl Olur ? Suistimal Edilir Mi ? Yapılabilir mi ?

Hem bu sayede forumun aktifliği artar , hem de tatlı bi yarışma gibi olur.

Ödül vs. olması konusuna karışmıyorum , çünkü ödül olunca , bot vs. olayları olabilir

Siz ne düşünürsünüz ?
Bu saydığın eleme işleri 1 hafta içersindemi oluyor :)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Burada ödül çekilişi falan yapmıyoruz bakın "en faydalı/yararlı" üyeyi seçiyoruz değil mi? Çekilişle olacak iş mi bu?
Forumda yeni değilsin ikimiz de aynı ayda (1 yıl önce) kayıt olmuşuz. İnan ki bu tarz da olsa ödül de olsa o kadar itici insanlar var ki... Sürekli herkes birbirini eleştirir veya sürekli tartışmalar meydana gelir. Örnek olarak reaksiyon skorunda bile birçok tartışmalar meydana gelmişti. ''Profil yorumlarından dolayı boş beleş reaksiyon kasıyorlar!'' diyorlardı. En faydalı/yararlı üyeyi olabildiğince adaletli de seçsen birçok kişinin itiraz edeceğini hatta tartışma konularını açacağının garantisini veriyorum. Ama en faydalı/yararlı kişiler arasından bir kişi seçmek daha cazip geliyor bence. Örneğin bu hafta 20 kişi en faydalı/yararlı üye olacak puanlara ulaşmışlar. 20 kişi arasından çekilişle seçilen kişi için hiç kimsenin itiraz etmesi mümkün değil. Dediğiniz doğru ama bu forumda değil.
Saygılar..

T.P.G.

80+ Titanium
Forumda yeni değilsin ikimiz de aynı ayda (1 yıl önce) kayıt olmuşuz. İnan ki bu tarz da olsa ödül de olsa o kadar itici insanlar var ki... Sürekli herkes birbirini eleştirir veya sürekli tartışmalar meydana gelir. Örnek olarak reaksiyon skorunda bile birçok tartışmalar meydana gelmişti. ''Profil yorumlarından dolayı boş beleş reaksiyon kasıyorlar!'' diyorlardı. En faydalı/yararlı üyeyi olabildiğince adaletli de seçsen birçok kişinin itiraz edeceğini hatta tartışma konularını açacağının garantisini veriyorum. Ama en faydalı/yararlı kişiler arasından bir kişi seçmek daha cazip geliyor bence. Örneğin bu hafta 20 kişi en faydalı/yararlı üye olacak puanlara ulaşmışlar. 20 kişi arasından çekilişle seçilen kişi için hiç kimsenin itiraz etmesi mümkün değil. Dediğiniz doğru ama bu forumda değil.
Saygılar..
İşte sorun burada, hiç gelmemesi lazım bu sebepten. Profil yorumlarından boş beleş reaksiyon kasıldığı da doğru.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İşte sorun burada, hiç gelmemesi lazım bu sebepten. Profil yorumlarından boş beleş reaksiyon kasıldığı da doğru.
Desteklediğim düşünce hiç gelmemesi zaten.

Top Bottom