Durum atacaktım ancak belki bu konuları açan kişiler görmez diye ben de aynı kendileri gibi böyle boş/eleştri ya da her neyse
bir konu açıp fikirlerimi sunmak istedim.
Ben şahsen bu konuların bu forumda açılmasını tamamen saçmalık olarak görüyorum, burası teknoloji forumu. Kız konularının tartışabileceği türden bir yer değil
ki o tür konuları tartışmak için başka başka forumlar/siteler zaten var.
Hatta ben yardım almanızı da saçmalık ve acınası olarak görüyorum, başkalarının fikirleri ve düşüncelerine göre kendinizi şekillendirip onlara benziyorsunuz.
Hata yapmayayım diye komik duruma düşüyorsunuz. Burada bu kız konularına yardım eden ben dahil diğer herkes annesinin karnında tecrübe edinmedi.
Hata yapmaktan korkmayın, batırın elinize yüzünüze arkadaş. Bu ne ya ? Konu açıp hazıra konayım x kişi şunu yap diyorsa not edeyim vs vs.
En kötü ne olabilir ki ? Bana örneklerle gelmeyin ben de zamanında yeteri seviyede rezil oldum ki önemli olan da bundan ders alıp almadığım.
Benim şahsi fikrimdir saygı duyarsınız duymazsınız bilemem, ancak açmayın arkadaşlar şu konuları gidin bizzat deneyerek tecrübe edinin en sağlıklısı budur.
Bu da eleştiriden çok tavsiyemdir. Sert olmuş olabilir ama şeffaf olmaya çalıştım.
Yardım eden arkadaşların üstüne alınmasına gerek yok, aslında kimsenin üstüne alınmasına gerek yok. Tavsiye olarak görürseniz yeterlidir.