Neler Yeni

Kız konuları hakkında...

-CrawL

80+ Gold
A-ABİ KIZ BANA SİLGİSİNİ VERDİ KESİN BENİ SEVİYOR ONA NASIL AÇILABİLİRİM!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADASLAR SINIFTA KIZIN BIRISI SILGIMI ISTEDI SIZCE BANA ASIKMIDIR??????????? BEN ASIK OLDUM O KIZA O DA BAN ASIKMIDIR ARKADASLAR YAZABILIRMISINIZ????????????????????
Aşıktır Açıl direkt

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
burası teknoloji forumu. Kız konularının tartışabileceği türden bir yer değil
Kız konuları açılması yanlış ancak sebebi bu değil. Açılan çoğu konu ciddi değil çoğu goygoy . Çoğu gereksiz üyeler tarafından açılmış gereksiz konular oluyor.

ARKADASLAR SINIFTA KIZIN BIRISI SILGIMI ISTEDI SIZCE BANA ASIKMIDIR??????????? BEN ASIK OLDUM O KIZA O DA BAN ASIKMIDIR ARKADASLAR YAZABILIRMISINIZ????????????????????
Evlenme teklifi etmiş olum nası farketmedin

Örnek konu. Gereksiz yani...

Doğuhan

80+ Silver
Arkadaşlar hoşlandığım kızla aynı güneş sisteminde yaşıyoruz sizce benden hoşlanıyormudur?

Açılmalımıyım kıza?

Rulep

80+ Gold

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Durum atacaktım ancak belki bu konuları açan kişiler görmez diye ben de aynı kendileri gibi böyle boş/eleştri ya da her neyse
bir konu açıp fikirlerimi sunmak istedim.

Ben şahsen bu konuların bu forumda açılmasını tamamen saçmalık olarak görüyorum, burası teknoloji forumu. Kız konularının tartışabileceği türden bir yer değil
ki o tür konuları tartışmak için başka başka forumlar/siteler zaten var.

Hatta ben yardım almanızı da saçmalık ve acınası olarak görüyorum, başkalarının fikirleri ve düşüncelerine göre kendinizi şekillendirip onlara benziyorsunuz.
Hata yapmayayım diye komik duruma düşüyorsunuz. Burada bu kız konularına yardım eden ben dahil diğer herkes annesinin karnında tecrübe edinmedi.

Hata yapmaktan korkmayın, batırın elinize yüzünüze arkadaş. Bu ne ya ? Konu açıp hazıra konayım x kişi şunu yap diyorsa not edeyim vs vs.
En kötü ne olabilir ki ? Bana örneklerle gelmeyin ben de zamanında yeteri seviyede rezil oldum ki önemli olan da bundan ders alıp almadığım.

Benim şahsi fikrimdir saygı duyarsınız duymazsınız bilemem, ancak açmayın arkadaşlar şu konuları gidin bizzat deneyerek tecrübe edinin en sağlıklısı budur.
Bu da eleştiriden çok tavsiyemdir. Sert olmuş olabilir ama şeffaf olmaya çalıştım.

Yardım eden arkadaşların üstüne alınmasına gerek yok, aslında kimsenin üstüne alınmasına gerek yok. Tavsiye olarak görürseniz yeterlidir.
afedersiniz ama forumdakilerin büyük çoğunluğu özgüvensiz asosyaller olduğu için karşı cinsten en ufak bir şey aldığında kendisine aşık sanıp aşık oluyor. bu tarz olmayan bi tane bile kız konusu görmedim fikrinede sonuna kadar katılıyorum arkadaşlar hata yapa yapa zaten bu noktaya gelirsiniz reddedilmekten korkmayın aşın bunları ve olgunlaşın lütfen

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
A101de kasaya ürün götürürken kız gülümseyerek hoşgeldiniz dedi acaba benden hoşlanıyor mudur ? :D sdfsdfdgwgsvdssdfg

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,277
İsim
........
Çoğu arkadaş ergenlik zamanlarını evde pc başında asosyal olarak geçirdiği için hiçbir kıza merhaba bile demedikleri için özgüven olarak biraz yoksullar bu yüzden daha önce tecrübesi olan insanlara soruyorlar benden size bi tavsiye korkmayın arkadaşlar max ne olabilir diyin seni seviyorum max reddeder 2 gün düşünür sonra unutursunuz bide tavsiye kendiniz olun önce kızla biraz sohbet kurun direk pat die çıkma teklifi etmeyin konuş tanıyın zaten zamanı gelince olur o işler

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Konu 17 eylülde açılmış üstünden 2.5 ay geçmiş ama değişen bir şey yok hala aktif konulardan 2-3 tanesi kıza açılma mevzusu. Konu dışı bunun için var demek mantıksız arada bir olsa tamam da sürekli açılıyor sanırsınız kitap yazacaklar. Olay 2 dk adam 10dk lık metin yazmış. Tecrübelilerden akıl alıyorlar vs demek de saçma kendi özgüveni olmayan napacağını bilmeyen adam senin-benim verdiğim taktikle başarılı olsa ne olmasa ne. Olmadı düğünde de biz evet diyelim. Malum heyecandan korkup foruma danışabilir onu da.

Besim Tibuk

80+ Gold
Okumadım ama haklısındır kesinlikle.

Top Bottom