Arama sonuçları: *

1. Furkan Yurtlu

Forum içi Ödüllü Etkinlik

DA batar ozaman rastgele biri kasmak için herşeyi yapar sonra DA iflas diye haber görürüz sjsjsjsj
  2. Furkan Yurtlu

Yazım Kuralları

O kadar takılcak bi problem değil aslında mesala atıyorum şöyle diyim sen bilgisayar alıcaksın şu bilgisayarı alayımmı diye başlık açtın ama o sırada birinin ekran kartı sorun yapıyo adam acil yada çabuk diye ön görüde bulundu e ben şimdi senin bilgisayarını alıp almaman lamı ilgileneyim yoksa...
  3. Furkan Yurtlu

DA Forum Hakkındaki Görüşlerim

Ver ver :) ama sen bilirsin :) ;(
  4. Furkan Yurtlu

Mademki donanım hakkında bu kadar biliyorsunuz hocam neden peki kendi yetkinizle sizde sayfa oluşturmuyorsunuz ha ? Orda b350 demişti ben o yüzden b350 eski kalmış b450 ile değiştir demiştim
  5. Furkan Yurtlu

Bide madem bu kadar yazımla ilgili konuşuyorsun git türkce hocası ol adam şimdi alışmıştır ı yerine i kullanmaya ç yerine c kullanmaya bazılarının eli büyüktür klavyede rahat yazamaz bunlarla birlikte onları aşağılama herkes haddini bildikçe yazma özgürlüğüne sahiptir
  6. Furkan Yurtlu

Ne demeye çocuk la bunu yazan benim ben kendi görüşümü savundum bana göre b350 b450 den eski bi kart adam akıllı haddini bilerek konuş 1587848705 Biz senin gibi insanlarıda biliriz adam ol işk önce kimseden bi konu hakkında iyi değilsen o kişiyi eleştiremezsin şikayet edicem sizi
Top Bottom