Neler Yeni

Forum içi Ödüllü Etkinlik

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Crazyreign ödülü aldı. Şu an sadece ekran kartı kaldı sanırsam, ekran kartı ödülünden sonra bu hediyeleşme etkinliği tamamen bitmeli. Çünkü bu etkinlikler forumu amacı dışına çıkartıyor. Sayın Abdullah Hacıgül forumda hediye etkinliği yapmak yerine YouTube'daki çekilişlerine devam edebilir.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
MeSajIm İşİnE YaRaDıYsA En İYi cEvAp SeÇeR MiSin (!)

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Taa forum açıldığı ilk gün Abdullah Abi yapmıştı. Nasibini alanlar oldu fakat daha sonra iptal edildi. Nedeni parasızlık falan değil. Forumda bana reaksiyon ver gibi sözler doluşmaya başladı. İyi bir şeydi fakat forumu kötüye götürüyordu. Üyeler yardım için değil ödül almak için foruma gelmeye başlıyorlardı. E buda düzeni bozuyordu. Olursa belki adminler hiçbir şart göstermeksizin kendi aralarında birini belirleyip verebilirler ama gizli olmalı bence. Seçim onlarındır.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Selamlar, aklıma fikir geldi.
Daha önce önerilmiş olabilir bilmiyorum.

Forum içi ödüllü etkinlikler yapalım.

2 haftada bir veya ayda bir olarak;
Örnek veriyorum mesela:
1 ay içinde en fazla reaksiyon kasan kişiye Mouse hediye.
2 hafta içinde en fazla En İyi Cevap puanı kasan kişiye Monitör hediye

Gibi gibi...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence hem rekabet artar, hem de daha zevkli olur.
Herkes sürekli olarak yarış içinde olur.​
DA batar ozaman rastgele biri kasmak için herşeyi yapar sonra DA iflas diye haber görürüz sjsjsjsj

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
İlla bunun için insanlara ödül dağıtmaya gerek yok. Daha önce de bunu belirtmiştim.

Bu tip ödül etkinlikleri forumu ticaret pazarına dönüştürecek, bir sürü insan aralarında anlaşıp birbirlerine reaksiyon verecek. Ayrıca forumunda itibari azalacak.

Kesinlikle yapılmamalı.
Size katılıyorum @Treyarch Bey. Bir de çok yahuşuklu gözüküyorsunuz müsait bir vaktiniz var mıdır🥰

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Gerekli değil. En büyük ödül bilgi paylaşımıdır. Bilginin saf hâlidir.

Eğer böyle olursa herkes reaksiyon kasmaya, en iyi cevap kasmaya çalışacaktır.

Hediye etkinlikleri acilen sonlandırılmalıdır.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Forum yönetimi üyeler arasında bazı online çekiliş platformları üzerinden çekiliş yapıp o çekilişi kazanana bir Steam oyunu hediye edebilir.

Örneğin bir konu açılır, katılmak isteyen ''Katılıyorum'' der. O konu belli bir tarihe kadar açık olur, o tarihten sonra konu kilitlenir. Çekiliş yapılır, kazanana ödül verilir gibi olabilir. Sık çekiliş yapılmayacak şekilde. Zaten çok kişi katılacağı için denk gelme ihtimali az olur. Gayette iyi olur.

Ama gerekli bir şey olmadığını söyleyebilirim. Benimki sadece bir fikirdi.

Top Bottom