DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dünyanın en taraflı incelmesi. O kadar çok yanlış varki yazmaya erindim.
Nedenini açıklayabilir misiniz acaba?Dünyanın en taraflı incelmesi. O kadar çok yanlış varki yazmaya erindim.
Kanka valla çok uzun sürer boşverNedenini açıklayabilir misiniz acaba?
Benim bu incelemeyi yaparken mantığım Youtube mu daha iyi Spotify mı daha iyi tarzı bir şey değil. Girişte ve başlıkta dahi söylüyorum bunu ''Spotify neden Youtube Music'den daha iyi'' yazarak Spotify'ın Youtube Music'dan daha iyi olduğu alanları söyledim, Youtube Music'in daha iyi olduğu alanları da Caner'in konusundan okuyabilirsiniz diye belirttim. İncelemenin kendisinin taraflı olduğu başlıkta yazıyor bunu inkar etmiyorum ama yanlışım varsa da bilmek istiyorum ciddenKanka valla çok uzun sürer boşver
Abi yok. Yani var ama ana ekranımda yok, ara->senin için hazırlandı bölümünde var. Ama onlar da çok sığ. Kafamın içindekini tam anlatamıyorum ama Spotify cidden sığ geliyor bana.Dediğin her şey bu ekin içinde var 3. hariç, 3. de zaten dediğim Daily Mix'in birebir karşılığı. Aynı tür müzik dinlemediğimizden illa ki farklılık gösterir sonuçlar ancak var yani. Aynı şekilde bunların hepsi de tek tık. Eğer kendi müzik zevkin dışından bir şey dinleyeceksen türü aratman gerekiyor sadece ki Youtube Music'de de bu farklı değil.
Katılıyorum, ben sosyal kısmı için Spotify'ı Spotify'da olmayan şarkılar içinde Youtube Music'i kullanıyorum. Kişi ne arıyorsa en iyisi ona göre değişiyor.Müzik uygulamasını sadece dinleyici olarak kullanan biri olarak, youtube premium alıp ekstra da music sahibi olmak güzel bir şey benim için.
Çok fazla eski şarkı dinlediğimden sevdiğim bir çok müziği bulamıyorum.
Öyle playlist meraklısı da olmadığım için bana da youtube music daha avantajlı geliyor.
Apple music gibi ses kalite farkı da olmadığı için iki uygulamada da o yüzden kullanım amacına göre değişiyor.