İnceleme Machenike GX30 PRO inceleme

Çok teşekür ederim hocam ışıkların nasıl kapatıldığınıda söyleyebilir misiniz
en altta bir dugme var oraya basiyorsunzu 2 kere kapaniyor. ayni dugmeye tek tikla mikrofon ac kapa da yapilabiliyor

Son düzenleme:
en altta bir dugme var oraya basiyorsunzu 2 kere kapaniyor. ayni dugmeye tek tikla mikrofon ac kapa da yapilabiliyor
merhabalar hocam konuyu tekrar hortlatıyorum ama .Bende Machenike GX30 PRO almayı düşünüyorum uzun kullanımda nasıl şuan hala memnunmusunz durum nedir . mikrofon kalitesi falan nasıl uzun kullanımda pedleri aşınıyormu yorumlarınız önemli benim için almak istiyorum çünkü

merhabalar hocam konuyu tekrar hortlatıyorum ama .Bende Machenike GX30 PRO almayı düşünüyorum uzun kullanımda nasıl şuan hala memnunmusunz durum nedir . mikrofon kalitesi falan nasıl uzun kullanımda pedleri aşınıyormu yorumlarınız önemli benim için almak istiyorum çünkü
hocam hicbir sorun yasamadim, gayet guzel kullaniyorum. pedleri iyi durumda hala, mikrofon olarakta cok iyi degil ama logitech g733 den iyi.

hocam hicbir sorun yasamadim, gayet guzel kullaniyorum. pedleri iyi durumda hala, mikrofon olarakta cok iyi degil ama logitech g733 den iyi.
bende şimdi sipariş verdim. hocam peki sinyal durumu nasıl yan odaya geçince kesilme falan oluyormu nereye kadar mesafesi vardır

memnun musun kullandığın sürede
rahatlık harici iyi rahatlık ta şöyle kafan büyükse tavsiye etmem gerçi ben şuan alıştım gibi ama başta bi beni tribe soktu mikrofonu falan iyi sadece Valorant ta ses kasmayı denim dedim sesler biraz böyle baslı mı denir boğuk mu denir yani EQ ayarı lazım ben bi iki tane buldum ama pek bi fark hissetmedim ama bu fiyat aralığında da normal çok üst düzey bi performans beklememek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,219
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes
Geri