Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Konu Sahibi etiketi eski yerine mi gelse?

Oha ne kör adamın. Ben konu sahibi olayı tamamen kalktı zannetmiştim. Oraya konu sahibi mi konur yahu
  2. GryAsl

Konu Sahibi etiketi eski yerine mi gelse?

Şuanki yeri nerede? Bİ ben mi bulamadım?
  3. GryAsl

Foruma Meme/Mizah Bolumu Acilsin

Eğlence bölümü zaten yok mu? Bence ekstra bi şeye gerek yok meme istiyorsan reddit.
  4. GryAsl

Mobil Sürüm Hk.

Evet sağ ile solu karıştırmış olsa gerek. Ayrıca karanlık modu kullanmayan yani ne bileyim.
  5. GryAsl

Gelecekteki forum için bir sorum var

Bu forumun daha da büyüyeceğini sanmıyorum, belki YT kanalı büyürse anca öyle büyür. Onun dışında zaten eğer moderatör ekibi yetersiz kalırsa gerektiği kadar moderatör alınır. Bunları düşünmek bize kalmaz bence, biz faydalı bilgiler paylaşmaya ve goy goy yapmaya bakalım.
  6. GryAsl

Kod paylaşım-istek

E dostum zaten senden bahsediyordum, python dersleri paylaşan sensin.
  7. GryAsl

Kod paylaşım-istek

Dc botlarının kodlarından bahsediyor, hani şu müzik çalan botlar vs.
  8. GryAsl

Kod paylaşım-istek

Bence gereksiz, zaten şurada kod paylaşan 1 kişi var. Bu işlerle adam akıllı ilgilenen bi 10 kişi falan. Gerek yok bence.
  9. GryAsl

Sizce DA Forum'da İmzayı Referans Göstermek Yasaklanmalı mı ?

Konu açma bölümüne kocaman "şöyle yapın, böyle yapmayın" diye kurar yazıyor ama insanlar onu bile okumuyor. Yani ha 5 ha 500 tane kurar ne fark eder, eklenmeli bence.
  10. GryAsl

Bence kullanıcı profili geliştirilebilir.

Forumda olduğumuz için bence gerek yok, sosyal medya değil burası. Ayrıca böyle bi özellik gelse bile (ki zaten foto paylaşabiliriz?) kim denetleyecek şimdi onları. Garip garip insanlar kim bilir nasıl fotoğraflar koyarlar.
  11. GryAsl

Kategoriler, Ana Sayfa ve Açılan Garip Konular.

Kategoriler hakkında ilk olarak şöyle bir sorun var: programlama hakkındaki konulara gitmek isteyen bir kişi ilk önce programlama kısmına gidiyor, oradan programla'ya tıklıyor ve anca programlara ait kategorilere ulaşabiliyor. Yani ilk önce buraya: Oradan buraya: gidiyor ve en sonunda istediği...
Top Bottom