Aynı şey bende PC de de oluyor çıldırıyorum.Şu sol üstteki paneldeki tuşların arasını biraz daha açmak mümkün müdür? Ya da yerlerini değiştirsek ? Elim çoğu seferde zil tuşuna gideceğine ampul tuşuna gidiyor tema değişiyor kafayı yiyorum![]()
Abi o sağ üstte değil miydi ya?Şu sol üstteki paneldeki tuşların arasını biraz daha açmak mümkün müdür? Ya da yerlerini değiştirsek ? Elim çoğu seferde zil tuşuna gideceğine ampul tuşuna gidiyor tema değişiyor kafayı yiyorum![]()
Evet sağ ile solu karıştırmış olsa gerek. Ayrıca karanlık modu kullanmayan yani ne bileyim.Abi o sağ üstte değil miydi ya?
Valla aynı durumu ben de yaşıyorum, şu anda gece modunu kullanıyorum elim bir anda ampule gidiyor beyaz ekran geliyor kör oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi sabah da gece modunu kullanıyorum çünkü daha iyi oluyor gözlerimi ağrıtmıyor
Doğru ya sağ üst. Yorgunluk işte.Abi o sağ üstte değil miydi ya?
Valla aynı durumu ben de yaşıyorum, şu anda gece modunu kullanıyorum elim bir anda ampule gidiyor beyaz ekran geliyor kör oluyorum
Gerçi sabah da gece modunu kullanıyorum çünkü daha iyi oluyor gözlerimi ağrıtmıyor
Valla karıştırdım. Kendimi sal ak gibi hissediyorumEvet sağ ile solu karıştırmış olsa gerek. Ayrıca karanlık modu kullanmayan yani ne bileyim.
Değişir benceDoğru ya sağ üst. Yorgunluk işte.O körlüğü bende yaşıyorum
Valla karıştırdım. Kendimi sal ak gibi hissediyorum
Bence oylama yapsak değişir mi sizce ?
Ya o değil de bu sefer de sağ taraftaki yeni mesajlar işte profil açma yeri falan var ya üç çizgi, bu sefer de yanlışlıkla ona basmayalimAnket açtım. Eminim bizim gibi düşünen pek çok üye vardır. İkon araları açılmasa bile ampul tuşunu en sola atsalar yeterli.
O zaman ara butonu ile yer değişse olur. Zaten ara butonu pek kullanılmıyor.Ya o değil de bu sefer de sağ taraftaki yeni mesajlar işte profil açma yeri falan var ya üç çizgi, bu sefer de yanlışlıkla ona basmayalim