Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

Eleştiri Konularının Direkt Kilitlenmesi

İlk sayfada kapanan bir konu olduğunu pek düşünmüyorum ama eğer varsa bulduğun zaman atarsan hem görmüş hem öğrenmiş olurum.
  2. Lergoooon

En son örnek o olduğu için. Başka hangi örnekler var? Paylaşırsan öğrenmek isterim. @Furkan Aslan
  3. Lergoooon

Bence üstünde konuştuğumuz konuyu iyice incele, lütfen. Konu açıldığı gibi kitlenmemiş zaten, 6 sayfa olmuş, arada banlanan arkadaşımızın da senin de yazdığın mesajlar var. Açıldığı gibi kilitlenme gibi bir durum göremedim, yanlış mı görüyorum? Ayrıca eğer eleştiri konuları açıldığı gibi...
  4. Lergoooon

Eleştiriyi doğru yaptığınız vakit kilitleneceğini sanmıyorum. O demin konuyu açan arkadaş o üslubuyla foruma katkısı olacak bir eleştiri yapmadı. Gördüyseniz o konuda yöneticilerle alay dahi etti. Düzgünce fikrinizi belirtin, eleştiri yapın, bunun foruma yararı dokunsun, sorun olan şey çözüme...
  5. Lergoooon

DA Forum 1 Milyon Mesaja Özel Etkinlik

@White Ravens 'a hatırlatarak kendi bindiğin dalı kesiyorsun :ROFLMAO: :ROFLMAO: .
  6. Lergoooon

Ana sayfa ile Forumlar yer değiştirilmeli.

Yapacak bir şey yok dostum. Forumlar tuşuna basın. Alışılmış bir düzen ve bu düzene alışanlar var.
  7. Lergoooon

Ana sayfa ile Forumlar yer değiştirilmeli.

Dostum ana sayfa yerine forumlara basacaksınız sadece. Durumu çok büyüttünüz.
  8. Lergoooon

Yanlış Yönlendiren Kullanıcılar

Sahiden hocam. Bu sabah EPPTAVM'de sorun yaşayan olmuş buradan ürün almayın aldırmayın yazmış.Neden yok sebep yok, yazmamış. Arkadaşım bize bir sebep söyle ki bilinçlenelim. Tamamı büyük harflerle konu başlığı aynı içerik keza yine aynı. Şikayetlerde neden belirtilmiyor.
  9. Lergoooon

Hocam söylediklerinize katılıyorum ancak Technopat'ta 10 konudan 8'ini moderatörler değiştiriyorlar. Burada nadiren oluyor.
  10. Lergoooon

Ne yapsınlar? Technopat'ta olduğu gibi her konuyu moderatörler mi düzenlesinler?
  11. Lergoooon

Forum İçin İstek

Okumak yerine yazım yanlışlarını inceliyorum şu an.
  12. Lergoooon

Çekliliş önerisi

Vur dedik öldürdün :D.
  13. Lergoooon

öneri

Fikir güzel ancak tarayıcı altyapısında bu sağlanabilir mi bilinmez.
  14. Lergoooon

Forum Mobil Uygulaması Çıkar mı ?

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül Bu yönde bir düşünceniz oldu mu hiç :)?
  15. Lergoooon

Forum Mobil Uygulaması Çıkar mı ?

Donanım arşivi forumun mobil uygulaması çıkacak mı?
Top Bottom