Neler Yeni

Yanlış Yönlendiren Kullanıcılar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

T.P.G.

80+ Titanium
Ne yapsınlar? Technopat'ta olduğu gibi her konuyu moderatörler mi düzenlesinler?
Şu an gerek yok. İleride gerekecek ama görürsün diyip susuyorum ben :). Çünkü üye sayisı artacaj sonra ir bakmışsın konun 1dk duruyor ana sayfada sonra pıt gitti. Öyle olmaması için gelir.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Pinler bir şekil yapılır nerede dediler?
Konu açmıştım dostum oraya yazıldı çok kez. Buraya nasıl etiketleyeceğimi bilmiyorum konuyu yoksa etiketlicektim.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Bunun önüne ben geçecek değilim dostum. Katı yaptırım mı yapacaklar ,moderatör sayısını mı arttıracaklar onu yönetimdeki kişiler çözecek. Nasıl diğer forumlarda bu tür şeyler minimumda ise burada da olabilir.

En basit örneği şu reaksiyon zımbırtısını kaldırabilirler böylelikle tek satır cümle yazıp post-reaksiyon kasan tayfanın bir nebze önüne geçebilirler.
Hocam söylediklerinize katılıyorum ancak Technopat'ta 10 konudan 8'ini moderatörler değiştiriyorlar. Burada nadiren oluyor.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Çok sıkmayayım dedim fakat bu C4'cüler, kronik sorunluculara bir denetim getirmek şart oldu...
Katılıyorum. Birisi ekran sormuş, Sistemim imzamda demiş; adam alta direk o psu bomba yazıp geçiyor. Ya kardeşim adam sana PSU sormadı ki sistemi zaten 2 yıllık 3 yıllık ne alaka yazdığın yorum. sorun yaşasa bir problem var dese anlarım verdiği cevabı. Bu tarz "Coppy Paste" sorunculara, bombacılara yaptırım gelmeli en azından konu ile alakasız bunu yazanlara.

T.P.G.

80+ Titanium
Bunun önüne ben geçecek değilim dostum. Katı yaptırım mı yapacaklar ,moderatör sayısını mı arttıracaklar onu yönetimdeki kişiler çözecek. Nasıl diğer forumlarda bu tür şeyler minimumda ise burada da olabilir.

En basit örneği şu reaksiyon zımbırtısını kaldırabilirler böylelikle tek satır cümle yazıp post-reaksiyon kasan tayfanın bir nebze önüne geçebilirler.
Reaksiyon isi bir nevi beğeni kalkmasına gerek yok. Rütbe sistemi degisecekmiş zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açmıştım dostum oraya yazıldı çok kez. Buraya nasıl etiketleyeceğimi bilmiyorum konuyu yoksa etiketlicektim.
Yok nerede actın diye sordum ama yani burada mı baska forumda mı diye.

TheViola

80+
Şu an gerek yok. İleride gerekecek ama görürsün diyip susuyorum ben :). Çünkü üye sayisı artacaj sonra ir bakmışsın konun 1dk duruyor ana sayfada sonra pıt gitti. Öyle olmaması için gelir.
Ben pıt pıt gitmesine bile razıyım o konular lakin yerine gelende gerekli bir konu olsun. Yok ups kargo hakkında kötü şeyler duydum,yok sistem aldım içinden çok fazla vida çıktı,yok astral ziyarete çıktım korkuyorum 😂

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Reaksiyon isi bir nevi beğeni kalkmasına gerek yok. Rütbe sistemi degisecekmiş zaten.

Yok nerede actın diye sordum ama yani burada mı baska forumda mı diye.
Burada.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Ben pıt pıt gitmesine bile razıyım o konular lakin yerine gelende gerekli bir konu olsun. Yok ups kargo hakkında kötü şeyler duydum,yok sistem aldım içinden çok fazla vida çıktı,yok astral ziyarete çıktım korkuyorum 😂
diğerlerini bilemem ama ups ve vida konularında konu açanları yargılayamazsın herkes bilgili değil bu konuda. Ayrıca burada bilgi almaya çalışıyor insanlar.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Sahiden hocam. Bu sabah EPPTAVM'de sorun yaşayan olmuş buradan ürün almayın aldırmayın yazmış.Neden yok sebep yok, yazmamış. Arkadaşım bize bir sebep söyle ki bilinçlenelim. Tamamı büyük harflerle konu başlığı aynı içerik keza yine aynı. Şikayetlerde neden belirtilmiyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Var oyle insanlar. Çok sıkmamak istiyorlar ama bilmiyorum çok sıkmalarına da gerek yok ama mod alımı olup konular denetlense guzel olur. En azından mantıklı konular okuruz. Biraz goy goy yapılıyor burada.

Sahiden hocam. Bu sabah EPPTAVM'de sorun yaşayan olmuş buradan ürün almayın aldırmayın yazmış.Neden yok sebep yok, yazmamış. Arkadaşım bize bir sebep söyle ki bilinçlenelim. Tamamı büyük harflerle konu başlığı aynı içerik keza yine aynı. Şikayetlerde neden belirtilmiyor.
Sey mesela A urünü mü B mi?
Cevaplar
A
A
A
A
Neden?
Daha iyi. Vay be...

RmzDayi

80+ Silver
Forumda açılan konular- o konulara verilen cevaplar yaş ortalamasını ortaya seriyor bence. Yaklaşık 1 saat civarı oldu sanırım Da2 sistem almış vatandaşın birisi yanlış hatırlamıyorsam kasayı değişik seçmiş. İçerisindeki PSU ile ilgili dert yanıyordu. Yok ağlıyorum yok bilmem ne yapıyorum diye. Neyse konunun içerisinde çözümü sunuldu şimdilik al bütçen varsa yeni PSU alırsın yoksa geleni satışa çıkartıp değiştirisin diye. Sonra bu vatandaş gidip ABDULLAH ABİİİİ DA2 SİSTEMİ ALDIM PSU İÇİN YARDIM AĞLIYORUM diye konu açıyor.Raporlandı konu puff oldu. Bunu yaş ile açıklayamazsanız ne ile açıklarsınız bir dünya örnek var bunun gibi sitede. Yaş ölçütü en düşük forum burası.

emin ol bunu kabul etmezler çünkü prim yapılıyor bu durumdan

Bende sana bazı konulurda katılıyorum dostum.
Forumda bir şey soruyor mesela, xxx alınır mı? verilen cevap: Evet alınır.Alınır alınır da neden alınır onu da yazsaydın.
Bunu yapan kişi sayısı fazla, örnek veriyorum @Beyfendiiii6 sırf mesaj sayısı yükselsin diye bunu yaptığı da kesin.
Sana bu PSU'yu değiştir diyen kişileri de raporlasaydın keşke.

Herkesin isteği onay sistemi de forumun kimliğine ters, modaratör sayıları çoğaltılmalı bende bu görüşe katılıyorum.
Fakat; forumda bilinçsiz olan insan sayısı çok fazla.
Yazım yanlışları,capslock kullanımı vs.. ufak tefek yanlışlar elbet sorun oluşturmaz fakat bazıları abartıyor.
Ben kısaca onay sistemi değilde cezaların arttırılıp ciddileştirilmesinden yanayım.

uzun zamandır göremiyordum seni hoş geldin.
Yazdıklarında sonuna kadar haklısın. Eksik yok fazla var

TheViola

80+
diğerlerini bilemem ama ups ve vida konularında konu açanları yargılayamazsın herkes bilgili değil bu konuda. Ayrıca burada bilgi almaya çalışıyor insanlar.

Yargılarım neden diye yazayım sana.Burası bilgi alma amaçlı eyv orada hem fikirim.

Bir ürün alıyorsun değil mi a firmasından b firmasından ne ise. Örnek veriyorum A firması ürünü ups ile kargoluyor. Sen şimdi ürünü aldıktan ettikden sonra gidipte şikayet varda milyon tane şikayet var korkuyorum niye dersin yada. Vatandaş eptt üzerinden bir satıcıdan ürün alıyor sonra listeleme hatası diyerek fiyat olayından iptal ediyor gelip burada epttavm şöyle böyle paramın üzerine konacaklar 2 aya geri alamayacağım diye konu açıyor. Daha dur dün iptal olmuş paranın iade süreci var iade edilsin.

Bunlar bilgi almak amacı ile açılan konular değil. Bilgi nasıl alınır arkadaşlar şu firmadan şu kargo ile ürün alacağım fikriniz nelerdir olabilir. Kaldı ki bu açılan konularda problemde yok normal işleyişinde olan şeyleri sorun varmış gibi lanse ediyorlar.

Yargılayıp elime ne geçer eder hiç bir şey onuda belirteyim eksik olmasın. Sadece daha nezih ve yararlı bir ortam olmasını isterim buranın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom