Söylediklerin tamamı ile doğru yalnız ufak bir şey eklemek istiyorum müsadenle sadece şurasına. Hani arızası şu dediler inandım değiştirdim zarara uğradım yazmışsın ya . Bu tür yerlerden sadece fikir alacaksın başka bir şey değil,bu tür insanların önüne kolay kolay geçemez buradakiler. Kimse fiziksel olarak arızayı problemi görmüyor sonuçta .Görsede bir şey değiştirir değiştirmez orası ayrı ama . Burada verilen fikirler seninde araştırmanın sonucu ile aynı şeyi gösteriyorsa adım atarsın.Herkese merhaba, bir süredir forumda aktif değildim. Belki hatırlayanlar vardır, GTA 5 Online oynarken bilgisayarın kapanmasından muzdarip bir şekilde konu açıp duruyordum. Açtığım konulara "Güç Kaynağından dolayı, değiştir düzelir. Kaç kere şu kötü markayı almayın dedik hala niye alıyorsunuz?" tarzı birçok yorum geldi. Kendinden son derece emin arkadaşlar vardı. Bazılarıysa olması gerektiği gibi kendi fikrini öne sürüp çekildi. Kesin bir söylemde bulunmadı. Ben de DA forumun kullanıcılarına güvenerek bir risk aldım ve yeni bir Güç Kaynağı sipariş ettim. Yeni güç kaynağı da derdime çare olmadı. Ekran kartını yetkili servise gönderdim. Güç kaynağına verdiğim para, elimde kalan diğer Güç Kaynağı vesaire derken yaklaşık 1000 liralık bir maddi zarara uğradım. Yanlış anlaşılmasın, kimseye suç bulmuyorum söylemesi ayıp salaklık bende.
Sadece bir öneri ve ricada bulunacağım, lütfen konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz kendinizden emin bir şekilde yorum yapmayın. "Fikrim budur, denemesi sana kalmış." gibi bir yaklaşımda bulunun ki biz de "Kendine bu kadar güvendiğine göre bir bildiği vardır." deyip böyle zarara uğramayalım. Her kafadan farklı ses çıkıyor ve herkes de bildiğini iddia ediyor. Rica ediyorum bilip bilmeden yorum yapmayın. Bilmemek kötü bir şey değildir arkadaşlar. Her şeyi bilmek zorunda değilsiniz.
Önerimse yeni veya yardım bulmak, bilgi edinmek amacıyla bu forumu kullanan kullanıcılar için olacak. Abi, benim gibi inanmayın, güvenmeyin. Forumdaki rütbesinden, bilgisinden emin olmadığınız hiçbir kullanıcının yorumunu bir işe kalkışacaksanız dikkate almayın. Size rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki, kendini bir teknoloji dehası gibi ifade edip aslında bomboş yorum yapan kullanıcılar var şu forumda, ben isim vermeyeceğim. İnanmayın, güvenmeyin, sakın fikrinizi değiştirmelerine fırsat vermeyin. Ne zaman ki yönetici konumundaki biri size akıl veriyor, o zaman bir şans tanıyın. Kesinlikle ve kesinlikle bunun dışındaki yorumlara itimat etmeyin, yazın bir kenarda dursun onların yorumu.
Söyleyeceklerim bu kadar, önerim ve ricam bunlardır arkadaşlar. Hepinize sağlıklı forumlar diliyorum.
İade süren dolmadı ise psuyu iade et bari ufakta olsa zararını karşılar.Yada elindeki diğer psu'yu satışa çıkar.