Arama sonuçları: *

1. oTToman16

Konular onaylanarak açılsın.

Bence gerek yok. Donanım habere tp de konum onaylanmadı diye geldim zaten. Çokta mutluyum fakat. Onay en az 10 - 15 dakika demek acil bişey olduğunda kimse cevap atamaz. Ayrıca bu kadar konu için mod ların sürekli aktif olması gerek artı sayısı da çok olması gerek.
  2. oTToman16

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

Foruma gelmek zorunlu mu ki. 😂 Bir hafta girmek istemiyorum demiş sin
  3. oTToman16

Donanım Arşivi App Olmalı mı?

Katılıyorum. Yapılabilir neden yapılmasın abi. Bağış yaparız canlandırırız. Herkes elini taşın altına koysa bu işin üstesinden geliriz
  4. oTToman16

Hayır abi şöyle bile olsa yeter. Uygulama olsun ama uygulama ya girince yine Web tabanlı olsun. İnce hesap da aynı bu şekil yapmış. Onlarınki bizim forum kadar akıcı değil o başka
  5. oTToman16

Sayın modum maliyetli derken ne kadar 50 100 bin lira felan mı?
  6. oTToman16

İşte biz DA olarak daha önce yapılmayanı yaparak çok güzel işler yapabiliriz neden olmasın. Başkasının yapamadığını yapmak zaten amacımız. Belli bir maliyeti illaki olacak katılıyorum. Hep birlikte bence bu işin altından kalabiliriz diye düşünüyorum. Bildirim olarak almak felan. Daha hızlı daha...
  7. oTToman16

Selam dostlar. Donanım arşivi forum uygulaması neden yok. Böyle aktif ve güzel dir forumun App si olması gerek diye düşünüyorum. Tamam biraz maliyeti olabilir ama hepimiz burada bir aileyiz sonuçta. Gerekirse minik bile olsa bağış yapsak şurada binlerce kişiyiz. Bu olay hal olur diye...
Top Bottom