Donanım Arşivi App Olmalı mı?

Donanım Arşivi Forum App olmalı mı?

• Evet olmalı. Destek verebilirim.

• Hayır böyle iyi.

• Farketmez

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Khal Drogo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
Selam dostlar.

Donanım arşivi forum uygulaması neden yok. Böyle aktif ve güzel dir forumun App si olması gerek diye düşünüyorum. Tamam biraz maliyeti olabilir ama hepimiz burada bir aileyiz sonuçta. Gerekirse minik bile olsa bağış yapsak şurada binlerce kişiyiz. Bu olay hal olur diye düşünüyorum.
Ne dersin @Abdullah Hacıgül

Biraz zor, web tabanlı forum çok daha verimli aynı zamanda.

Kötü bir aplikasyonu, iyi bir internet sitesine tercih ederim. Gerçekçi düşünürsek iyi bir aplikasyon yapabilmek için çok büyük uğraş gerekir.

Forumda PWA desteği var, uygulamadan bir eksiği yok. Gayet akıcı.
Masaüstünde de telefonda da forum simgesi ana sayfamda duruyor.

Bence çok iyi olur.

iyi bir dizayn ile çıkabilir ama app de sorunlar olabilir. DAha önce baska forumlar denedi olmadı. tutmadı.

Bence gerek yok. Forum, bence web üzerinden de gayet güzel çalışıyor.

Gerekli fakat @Mehmet Yılmaz çok zahmetli ve maaliyetli olduğundan dolayı olamadığını söylemişti.

Zaten mobil için telefonunuzun ana sayfasına simge ekleyebiliyorsunuz. Mobil uygulamanınn da farkı olacağını sanmam. Bilgisayar için gerek olduğunu düşünmüyorum.

Selam dostlar.

Donanım arşivi forum uygulaması neden yok. Böyle aktif ve güzel dir forumun App si olması gerek diye düşünüyorum. Tamam biraz maliyeti olabilir ama hepimiz burada bir aileyiz sonuçta. Gerekirse minik bile olsa bağış yapsak şurada binlerce kişiyiz. Bu olay hal olur diye düşünüyorum.
Ne dersin @Abdullah Hacıgül
Katılıyorum app ile daha optimize bir şekilde android ve ios lerde kullanabilelim maliyet gerektirecek fazla bir şey değil diye biliyorum google play store ve app store e yüklemek için para ödeyecekler filan

Eğer hızlı bir sistem kurulacaksa elbette önemli haberleri telefondan bildirim şeklinde gelmesi mantıklı bir iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri