Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Biraz Daha Bime Gelecek Ürünler Hakkında Konu Açılırsa Kusucam

Bide linç yemiştim artık konu açmayın deyince. Eminim beni linçleyenler şimdi ekran başında konulardan dolayı sinir krizi geçiriyor
  2. Apu Mühendisi

Aldığım Uyarı Puanı Hakkında

Hocam olayı biliyorum da yani bence bu kadarcık şaka da yapılabilir ya hep mi resmi davranıcaz
  3. Apu Mühendisi

Ben muhabbeti biliyorum da gereksiz bence yani.
  4. Apu Mühendisi

C4 Demek neden Uyarı ?
  5. Apu Mühendisi

Bpşver ironi yapıyorum
  6. Apu Mühendisi

Kardeşim isteyen istediği konuyu açar konu açsana.Sonuçta soru sorabilirsin
  7. Apu Mühendisi

Bakın sağ yukarda arama kısmı var gördünüz mü ? ayrıca demeye çalıştığım şey konu zaten ana sayfada varken tekrar tekrar açılması.Neyse daha fazla tartışmayacağım haklısınız.
  8. Apu Mühendisi

7000 tl sistem her geçen gün değişiyor olabilir mi ? Her gün değişen stok,dolar,yeni parça gibi etkenler onları etkiliyor o yüzden onların açılmasında bir sıkıntı yok.Ancak atıyorum bir mouse çıktığı zamanda şimdide aynıdır.Etkeni değişmez.
  9. Apu Mühendisi

Tüm mesajları okur musun ? Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz diyorum.Ayrıca koskoca arama kısmı var arama.Bu onun ayıbı
  10. Apu Mühendisi

Hocam ben soruşturulmasına bir şey demiyorum zaten ancak aynı konu 1.000.000 kere açılınca yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz.Eğer çok merak ettiği bir konu varsa açılmış konuların altına yazılabilir tekrar tekrar açmaya gerek yok bence
  11. Apu Mühendisi

Hocam Herkesin Kendi Kararı Kimisi Büyük Harfin Güzel Durduğunu Kimisi Küçük Harfin Güzel Durduğunu Düşünüyor. Nokta Ve Virgül Konusunda Haklısınız Ona Lafım Yok Ancak Büyük Harf Konusunda Size Katılmıyorum
  12. Apu Mühendisi

25 Kişi Yazdı Artık Bunu Delirme Noktasına Geldim. Hayır Kural Falan Varsa Düzelticem Ancak Kural Falan Yoksa Neden Herkes Bunu Söyleyip Duruyor ?
  13. Apu Mühendisi

YA ALLAHIN ADINI VERDİM BİRİ BANA KURAL GÖSTEREBİLİR Mİ HER KELİME BÜYÜK HARFLE BAŞLAYAMAZ DİYE , HOŞUMA GİDİYOR KULLANIYORUM YASAK MI BAK CILDIVICAMMMMM 1610356878 İllümemati
  14. Apu Mühendisi

Tabi.Sonra Parçaları Tanıdığa Ayırtırlar Ve Sonuç Msum Müşteri : 1650s Var Mı ? Kasiyer:
  15. Apu Mühendisi

(Umarım YT başlığı yüzünden ban yemem) ( Başlık Ban Sebebi Miydi ? )
  16. Apu Mühendisi

Hocam İyide Alt Alta Aynı konu Oluyor Bazen biraz baydı artık
  17. Apu Mühendisi

H Hocam Kural Mı Var Kelimenin Baş Harfi Büyük Başlayamaz Diye.15 kere konuştuk Şu Konuyu
Top Bottom