Bakın sağ yukarda arama kısmı var gördünüz mü ? ayrıca demeye çalıştığım şey konu zaten ana sayfada varken tekrar tekrar açılması.Neyse daha fazla tartışmayacağım haklısınız.
7000 tl sistem her geçen gün değişiyor olabilir mi ? Her gün değişen stok,dolar,yeni parça gibi etkenler onları etkiliyor o yüzden onların açılmasında bir sıkıntı yok.Ancak atıyorum bir mouse çıktığı zamanda şimdide aynıdır.Etkeni değişmez.
Hocam ben soruşturulmasına bir şey demiyorum zaten ancak aynı konu 1.000.000 kere açılınca yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz.Eğer çok merak ettiği bir konu varsa açılmış konuların altına yazılabilir tekrar tekrar açmaya gerek yok bence
Hocam Herkesin Kendi Kararı Kimisi Büyük Harfin Güzel Durduğunu Kimisi Küçük Harfin Güzel Durduğunu Düşünüyor. Nokta Ve Virgül Konusunda Haklısınız Ona Lafım Yok Ancak Büyük Harf Konusunda Size Katılmıyorum
YA ALLAHIN ADINI VERDİM BİRİ BANA KURAL GÖSTEREBİLİR Mİ HER KELİME BÜYÜK HARFLE BAŞLAYAMAZ DİYE , HOŞUMA GİDİYOR KULLANIYORUM YASAK MI BAK CILDIVICAMMMMM
1610356878
İllümemati