Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
lanm ban yiceene ahahshfasf
lanm ban yiceene ahahshfasf
Tabi.Sonra Parçaları Tanıdığa Ayırtırlar Ve SonuçAslında BİM PC toplama yeri açsa sağlam iş yapar, gerek ucuz fiyattan, gerek binlerce şubesi olmasıyla.
YA ALLAHIN ADINI VERDİM BİRİ BANA KURAL GÖSTEREBİLİR Mİ HER KELİME BÜYÜK HARFLE BAŞLAYAMAZ DİYE , HOŞUMA GİDİYOR KULLANIYORUM YASAK MI BAK CILDIVICAMMMMMNokta ve virgülden sonra bir boşluk bırakılır. Her kelime büyük harfle başlamaz. Düzeltme bitti, gelelim konuya. Çok haklısın, aratıp konulara bakıp karar verebilirler. Ama adam kendisi konu açıp cevap almak istiyordur orası ayrı. Bunu yapmakta en doğal hakkı.
İllümematizuckberg bunu da açıklasın
Alıntıyı görüntüle
YA ALLAHIN ADINI VERDİM BİRİ BANA KURAL GÖSTEREBİLİR Mİ HER HARF BÜYÜK HARFLE BAŞLAYAMAZ DİYE , HOŞUMA GİDİYOR KULLANIYORUM YASAK MI BAK CILDIVICAMMMMM
Mesaj otomatik birleştirildi:
İllümemati
25 Kişi Yazdı Artık Bunu Delirme Noktasına Geldim. Hayır Kural Falan Varsa Düzelticem Ancak Kural Falan Yoksa Neden Herkes Bunu Söyleyip Duruyor ?
Kural yokta komik duruyor kanka. Bak şöyle noktalama işaretlerine uyunca ne güzel duruyor. Ama her harfi büyük yazman rahatsız edici ve komik duruyor. Sen yazmak istiyorsan yaz tabii ki ama bence böyle yazmana gerek yok. Türkçe'de her kelimenin büyük harfle başlaması sadece başlıkda olur diye biliyorum.25 Kişi Yazdı Artık Bunu Delirme Noktasına Geldim. Hayır Kural Falan Varsa Düzelticem Ancak Kural Falan Yoksa Neden Herkes Bunu Söyleyip Duruyor ?
adam haklı. forumda konu kirliliği var. insanlar forumu google gibi kullanıyor. aynı konulardan bir sürü var. herkes aynı konuları açıyor. biri konu açıyor fanım çalışmıyor. başka bilgi yok. öbürü konu açıyor internet yok. başka bilgi yok. biri ekran kartı önerin diyor, yine başka bilgi yok. konulara el atılmalı. gerekirse mod atanmalı.İnsanlar bir ürünü neredeyse yarı fiyatına görünce merak ediyor konu açıyor ne yapsınlar? Burası soru sormak için var.
Soru sormak için varİnsanlar bir ürünü neredeyse yarı fiyatına görünce merak ediyor konu açıyor ne yapsınlar? Burası soru sormak için var.
Hocam Herkesin Kendi Kararı Kimisi Büyük Harfin Güzel Durduğunu Kimisi Küçük Harfin Güzel Durduğunu Düşünüyor. Nokta Ve Virgül Konusunda Haklısınız Ona Lafım Yok Ancak Büyük Harf Konusunda Size KatılmıyorumKural yokta komik duruyor kanka. Bak şöyle noktalama işaretlerine uyunca ne güzel duruyor. Ama her harfi büyük yazman rahatsız edici ve komik duruyor. Sen yazmak istiyorsan yaz tabii ki ama bence böyle yazmana gerek yok. Türkçe'de her kelimenin büyük harfle başlaması sadece başlıkda olur diye biliyorum.