Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,593
Sıkıntı yokiyi niyetlşe yazmışşın ama ben seni konu sahibi sanmıştım o da trol bir nicke sahipti sende karıştı çok sorry
Sıkıntı yokiyi niyetlşe yazmışşın ama ben seni konu sahibi sanmıştım o da trol bir nicke sahipti sende karıştı çok sorry
Bpşver ironi yapıyorum? şey ee
PFFFF.Arkadaşlar Neden Herkes Bime Gelecek ürünler için konu açıyor.Aynı Ekipman için 20 kere konu açıldı.BAKIN sağ yukarda arama kısmına ekipmanın ismini yazarsanız açılan konuları görürsünüz.Sürekli bim görüyorum her yerde bim.Artık Bime Gelecek ürünler hakkında konu açmayın FORUM Bim Forumu Oldu
(Biraz Agresif Çıkmışım)
Adam haklı dağılınİnsanlar bir ürünü neredeyse yarı fiyatına görünce merak ediyor konu açıyor ne yapsınlar? Burası soru sormak için var.
Doğru dakat forum kuralları gereğince konu açmadan önce aynı komu önceden açılmış mı diye bakmak gerekirİnsanlar bir ürünü neredeyse yarı fiyatına görünce merak ediyor konu açıyor ne yapsınlar? Burası soru sormak için var.
Arkadaşlar Neden Herkes Bime Gelecek ürünler için konu açıyor.Aynı Ekipman için 20 kere konu açıldı.BAKIN sağ yukarda arama kısmına ekipmanın ismini yazarsanız açılan konuları görürsünüz.Sürekli bim görüyorum her yerde bim.Artık Bime Gelecek ürünler hakkında konu açmayın FORUM Bim Forumu Oldu
(Biraz Agresif Çıkmışım)
Arkadaşlar Neden Herkes Bime Gelecek ürünler için konu açıyor.Aynı Ekipman için 20 kere konu açıldı.BAKIN sağ yukarda arama kısmına ekipmanın ismini yazarsanız açılan konuları görürsünüz.Sürekli bim görüyorum her yerde bim.Artık Bime Gelecek ürünler hakkında konu açmayın FORUM Bim Forumu Oldu
(Biraz Agresif Çıkmışım)
tavukdönerayran: Yeter lan yeter
Bide linç yemiştim artık konu açmayın deyince. Eminim beni linçleyenler şimdi ekran başında konulardan dolayı sinir krizi geçiriyortavukdönerayran: Yeter lan yeter
others: bime gelecek şeyler alınır mı?
merka etme artık 1 konu olacak atachu ana konuyu açtı