Jaja50
80+ Silver
Dilimizi doğru konuşalım diye düzeltmeler yapıyorum. Kötü mü yapıyorum anlamadım ki.Ayaklı tdk gerçek değildir ve sana zarar veremez
Ayaklı tdk :
Dilimizi doğru konuşalım diye düzeltmeler yapıyorum. Kötü mü yapıyorum anlamadım ki.Ayaklı tdk gerçek değildir ve sana zarar veremez
Ayaklı tdk :
Her kuralı sorgulayamassın zaten.Boşluk bırakma olayı kafamı karıştırdı benim.Noktalama işaretinden sonra niye boşluk koyayım ki,bu -de -da eki veya -ki ekine benzer bir durum değil.Daha önce hiç böyle noktalama işaretinden sonra boşluk koyulduğunu görmedim.Böyle her şeyi sorgularsak işin içinden çıkamayız. O zaman bazı "-de" bağlaçları neden ayrı, bazı "-ki" ekleri neden ayrı gibi sorgularsak saçma olur. TDK abi ne diyorsa o.
Hayır sadece böyle bişi yapasın geldi azcık yüzümüz gülsün diye rahatsız olduysan silebilirimDilimizi doğru konuşalım diye düzeltmeler yapıyorum. Kötü mü yapıyorum anlamadım ki.
kardeşim adam bilmiyor belki sanane kendi açmış zaten açanların çoğu 10 mesajın altında kişiler bunun hakkında konu açarak boş yapmışşın benceArkadaşlar Neden Herkes Bime Gelecek ürünler için konu açıyor.Aynı Ekipman için 20 kere konu açıldı.BAKIN sağ yukarda arama kısmına ekipmanın ismini yazarsanız açılan konuları görürsünüz.Sürekli bim görüyorum her yerde bim.Artık Bime Gelecek ürünler hakkında konu açmayın FORUM Bim Forumu Oldu
(Biraz Agresif Çıkmışım)
Tüm mesajları okur musun ? Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz diyorum.Ayrıca koskoca arama kısmı var arama.Bu onun ayıbıkardeşim adam bilmiyor belki sanane kendi açmış zaten açanların çoğu 10 mesajın altında kişiler bunun hakkında konu açarak boş yapmışşın bence
Hayır rahatsız olmadım. Yanlış anladım bir tık pardon.Hayır sadece böyle bişi yapasın geldi azcık yüzümüz gülsün diye rahatsız olduysan silebilirim
Rahatsızsan ALT + F4 at kralArkadaşlar Neden Herkes Bime Gelecek ürünler için konu açıyor.Aynı Ekipman için 20 kere konu açıldı.BAKIN sağ yukarda arama kısmına ekipmanın ismini yazarsanız açılan konuları görürsünüz.Sürekli bim görüyorum her yerde bim.Artık Bime Gelecek ürünler hakkında konu açmayın FORUM Bim Forumu Oldu
(Biraz Agresif Çıkmışım)
Canın saolsun ''(!)'' koymayı unuttum benim hatamHayır rahatsız olmadım. Yanlış anladım bir tık pardon.
açıkcası bim yüzünden konusu aşağıya düşen görmedim forum bu konuda yardım sever forumda bim ile ilgili konu açanlara kızmak yerine konuya cevap vermeyip düşmesini beklemeye ne dersiniz diğer konu sahipleride konuyu yükseltir herkesin problemi çözülmüş olur sen gelip 5 mesajlı adama forum kuralı anlatırsan SEN NE ANLATIYON DAYI BURASI SORU SORMA YERİ deme hakkına sahiipTüm mesajları okur musun ? Yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz diyorum.Ayrıca koskoca arama kısmı var arama.Bu onun ayıbı
bir de insanlara yardım edemiyoruz lafı sinirimi bozuyor bimdeki de yardım istiyor ve yeni konu açmaması gerektiğini bilmiyor yakında sistem toplama rehberi çok diye onada karşı çıkacaksınız ayıptır yahuaçıkcası bim yüzünden konusu aşağıya düşen görmedim forum bu konuda yardım sever forumda bim ile ilgili konu açanlara kızmak yerine konuya cevap vermeyip düşmesini beklemeye ne dersiniz diğer konu sahipleride konuyu yükseltir herkesin problemi çözülmüş olur sen gelip 5 mesajlı adama forum kuralı anlatırsan SEN NE ANLATIYON DAYI BURASI SORU SORMA YERİ deme hakkına sahiip
Parti kur oy verelimSen de artık boş yapma biz kusacaz. Yok kripto alanla olur gibi. Bu ne ya. Saçma sapan.
Parti kur oy verelimbir de insanlara yardım edemiyoruz lafı sinirimi bozuyor bimdeki de yardım istiyor ve yeni konu açmaması gerektiğini bilmiyor yakında sistem toplama rehberi çok diye onada karşı çıkacaksınız ayıptır yahu