Arama sonuçları: *

• Users: ArdaM
  • In Şikayet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ArdaM

Forumda ayrıcalık mı var ?

Ben aralarında fark göremiyorum, a2000 ile aynı fiyatta olsa a2000 alırım kingston sonuçta ama 50 lira farka çok değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bu da fazlasıyla iyi, 9 aydır kullanıyorum sağlık 100%, vaat ettiği hızları yüzde 90 doluyken bile veriyor.
  2. ArdaM

550 olması lazım. Kingston A2000 ile arasında 50 lira vardı.
  3. ArdaM

Ssd muhteşem reis ne kötü gibisi :D James Donkey'in sadece sata LE modelleri sorunlu, m2'leri çok iyi. Kasa hava almıyor sistem biraz ısınıyor, PSU da ortalamanın altında. Kasa ve psu'yu bir ara değiştirirsem çok da iyi sistem. Ha bir de anakart en kötü b450 olarak bilinse de ben sorununu...
  4. ArdaM

Isınıyor ama seviyorum aslında kasamı :D
  5. ArdaM

Monitör 24g2u mouse rival 110 +qck medium mousepad kulaklık drop plus ve fury x klavye motospeed ck108
  6. ArdaM

Msi ventus 1660ti R5 2600 B450M-A Pro Max Gamepower wraith kasa+500w PSU ( :( ) Jd512 M2 SSD Xpg d30 8x2 3200mhz ram
  7. ArdaM

Ben yazmaya başladığımda yoktu da [emoji16]
  8. ArdaM

Ben olsam 7400 liraya 2060 3500x ve 240gb almak yerine 7200 liraya 5600xt 3600 512gb SSD alır 200 lira da az veririm [emoji1787]
  9. ArdaM

Site güvenilir ve kargo konusunda diğer sitelerden çok çok daha iyi. 1-2 günde kargoya veriliyor, arkadaşıma aldığımız sistem 3. günde geldi.
  10. ArdaM

Tamamen denk gelmeyle alakalı. Herkesin konusu görülmeden kalabiliyor. Reaksiyon olayı bir tık doğru, daha yüksek rütbesi olanların mesajları daha çok göze batıyor ve daha çok okunuyor. Altın, platinum gibi renkler ilgi çekiyor :D
  11. ArdaM

Sayfayı yenileyince anlık olarak eski bildirimler gözüküyor(5700 XT alınmaz)

Ben aydınlık modda 30 saniye hayatta kalamıyorum
  12. ArdaM

Sen aydınlık modda mı kullanıyorsun
  13. ArdaM

Bende de var, galiba herkeste oluyor.
Top Bottom