Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Aldığım Uyarı Puanı Hakkında

Haklı bir sitem. Ya aynı sözleri söyleyenler ceza almalı ya da hiçbiri almamalı. Bu arada c4 espirisi biraz sj olmaya başladı.
  2. COMANDANTE

Biraz Daha Bime Gelecek Ürünler Hakkında Konu Açılırsa Kusucam

Uzun yol otobüslerinde dağıtılan siyah poşetini almayı unutma.
  3. COMANDANTE

Fanboy Olan Üyelere Tepki

Babam kurucusu olsa AMD'nin F/P ürün değilse almam. Ben cebimdeki paraya bakarım :)
  4. COMANDANTE

Forumda Sokak Jargonu Kullanılması!

Öyle samimiyet bozuluyor. Şu şey vardı efendilik arayan beyaz şov izlesin :D bu da biraz öyle ciddiyet arayan başka kanallara baksın falana benziyor.
  5. COMANDANTE

Evet uyarı puanı verilmeden sözlü uyarmak mantıklı. Dile zarar verdiğini bazı yerler de katılmıyorum çünkü biz burada roman yazmıyoruz. E günlük sohbette de insanlar etrafındaki insanların sözlerini dillerine ekleyebiliyor bu coğrafyayla alakalı. O yüzden böyle durumların abartılmadığı sürece...
  6. COMANDANTE

Ben şahsen abartılmadığı sürece samimiyet diyorum bu olaylar. Sevdiğim insanlara argo da kullanıyorum. Ciddi olduğum da resmi kelimeler de kullanıyorum. Kısacası samimiyet meselesi. Hem böyle konuşan insanlar kurallara uymamazlık yapmıyor ki biraz abartı geldi bu ifade bana :)
  7. COMANDANTE

Reaksiyonlarım eksik gözüküyor ?

Kızgın Şaşırma ve üzgün reaksiyonları çalışmıyor sadece beğeni kahkaha ve kalpli olanlar sayılıyor. Diye biliyorum.
  8. COMANDANTE

Ürünü aldıktan sonra "HO/GO" konusu açanlar

Bende böyle düşünüyorum. Bir ürünü almadan önce her yerde sorarım ki aldıktan sonra pişman olmayayım. Millet sizce pişman olmalı mıyım ? tarzında yazıyor başta sor ki sende mağdur olma bu konuda .
  9. COMANDANTE

Sayfayı yenileyince anlık olarak eski bildirimler gözüküyor(5700 XT alınmaz)

Ben şimdiye kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım
  10. COMANDANTE

Faydalı mesaj yazılan konuya -1 atan üyeler hakkında

E öyle tabii ben mesela soru yerine konu açmak bile istemiyorum şimdi 3 kişi aynı cevabı verse ben kimi seçicem böyle bir strese girmek bile istemem ne de olsa şu an herkes önemsediği için alınma dahi olmasını istemiyorum. Ya her konuda olacaktı bu özellik ya da hiç olmayacaktı diye düşünüyorum.
  11. COMANDANTE

Faydalı mesaj yazılan konuya -1 atan üyeler hakkında

Valla ben hiç umursamıyorum en iyi cevap olayını. Girerim konuya yardımımı yapar çıkarım.
  12. COMANDANTE

Konu yükseltme kalkmışmı

Up up ta olmuyor yanlış bilmiyorsam çünkü. Mesaj birleştiriliyor.
  13. COMANDANTE

Konu yükseltme kalkmışmı

Hayır kalkmadı sadece yeni sürüme geçildiğinden dolayı çalışmıyor. En yakın zamanda düzeltilir bence.
  14. COMANDANTE

Sürekli Doğrulama Ekranı Geliyor

Ben çerez onaylama sandım bende de sürekli çerez onaylattırıyordu.
  15. COMANDANTE

Sürekli Doğrulama Ekranı Geliyor

Sırf onun yüzünden telefonda kullanmıyorum forumu .
  16. COMANDANTE

Yanlış Bilgi Vermek :)

Ben 60 Hz den 75 hz ye geçtim çok rahat hissettim. Arada 15 hz fark olmasına rağmen 40 hz fark rahatlıkla farkedilir.
  17. COMANDANTE

Forumda hoş olmayan kelimelerin kullanımı

Ben lanı falan kullanırsam samimiyet amacıyla diyorum. Sevmediğim birine demem (demediğim de sizi sevmediğim anlamına gelmiyor )
  18. COMANDANTE

Foruma ne yaptınız??

Abi böyle kalmasın ya başka yöntemlerle çözebilrsiniz bence. 1600552514 platinum hayırlı olsun darısı başıma :)
  19. COMANDANTE

Foruma ne yaptınız??

Bende hiç beğenmedim estetiği mahvetmişler ( biraz sert eleştirdim ama)
  20. COMANDANTE

Artık şu konular için bir şey yapılmayacak mı?

Heh bana böyle cevaplarla gelin . Oh be mutlu oldum sonun da artık kitap incelemeleri önerileri paylaşacağız . Önerilerimizin dikkate aldığınız için teşekkür ederim.
Top Bottom