Neler Yeni

Artık şu konular için bir şey yapılmayacak mı?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Onunla birlikte baya bir şey eklenecek. Biri çok istenen bir şey ama sürpriz ;)
Heh bana böyle cevaplarla gelin . Oh be mutlu oldum sonun da artık kitap incelemeleri önerileri paylaşacağız . Önerilerimizin dikkate aldığınız için teşekkür ederim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bunlar tabii ki saçma benim bahsettiğim konular gayet güzel konular zaten bu saçma konuları ben savunmuyorum
Piyasa nasıl okunur, Şu masa nasıl, Boş vakitler de ne yapıyorsunuz tarzı konulara amenna ama yok... Birisi gelir 0 TL = 0 $ diye konu açar, birisi gelir bilgisayarı açıp kapatırsam sorun olur mu der.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır onlara bir şey demedim günün yarısını burda geçiren biri olarak insanın canı sıkılabiliyor çünkü hep bunlarla uğraşılıyor. Aradaki çerez konular güzel oluyor dedim. Yararlı veya zararlı demedim zaten forumun en temel konuları onlar
Valla artık çerez konudan bol bir şey yok.

Merve

80+ Bronze
Piyasa nasıl okunur, Şu masa nasıl, Boş vakitler de ne yapıyorsunuz tarzı konulara amenna ama yok... Birisi gelir 0 TL = 0 $ diye konu açar, birisi gelir bilgisayarı açıp kapatırsam sorun olur mu der.

Valla artık çerez konudan bol bir şey yok.
Aynen heh bende onu anlatmaya çalışıyorum çok haklısın valla

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam tamam hep bilgisayar bilgisayar olmaz ama gözünüzü seveyim "saçmalama konusu" diye de konu mu açılır ya? Yani artık beni forumdan soğuttular yemin ederim. Bir mutlulukla giriyorum ama maalesef hevesim kursağımda kalıyor.

Buyurun şuraya da koyayım ne konuşulduğunu merak eden olursa;

intel ve ben ne saçmaladık orda 🤣

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
İstemiyorsanız okumak zorunda değilsiniz
İlla konunun içinde teknoloji mi olması gerekiyor
O zaman sistemini alan çıkardı forumdan

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İstemiyorsanız okumak zorunda değilsiniz
İlla konunun içinde teknoloji mi olması gerekiyor
O zaman sistemini alan çıkardı forumdan
Ne diyorsun?
Olay teknoloji değil burada birçok gereksiz konu açılıyor mesela saçmalama konusu.
Hem millet bu konulara gidince yardım isteyen kişiler ortada kalıyor. Zaten şuan yardım konusu kalmadı hep boş konu var.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Ne diyorsun?
Olay teknoloji değil burada birçok gereksiz konu açılıyor mesela saçmalama konusu.
Hem millet bu konulara gidince yardım isteyen kişiler ortada kalıyor. Zaten şuan yardım konusu kalmadı hep boş konu var.
Yardım isteyen konusunu açsın tutan yok

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Çerezlik konular abartılmadığı sürece gerçekten çok güzel oluyor. Gün boyu forumda olduğumuzdan arada kafa dağıtmak için iyi bir seçenek.
Ama asıl amacı teknoloji olan bu platformda o tarz boş konularda yoğunlaştığımızda gerçekten yardıma ihtiyacı olan üyelerin gerekli yardımı alamadığını farkettim.
Bu nedenle artık boşu boşuna üyeleri meşgul edecek konulara girmemeye ve bu tarz konular açmamaya özen gösteriyorum.
Tavsiyem; "Konu dışı" kategorisine de onay sistemi getirilip günlük belirli bir sayıda konu onaylanması. Ve "bomboş" olarak nitelendirebileceğimiz konuların onaylanmaması.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Çerezlik konular abartılmadığı sürece gerçekten çok güzel oluyor. Gün boyu forumda olduğumuzdan arada kafa dağıtmak için iyi bir seçenek.
Ama asıl amacı teknoloji olan bu platformda o tarz boş konularda yoğunlaştığımızda gerçekten yardıma ihtiyacı olan üyelerin gerekli yardımı alamadığını farkettim.
Bu nedenle artık boşu boşuna üyeleri meşgul edecek konulara girmemeye ve bu tarz konular açmamaya özen gösteriyorum.
Tavsiyem; "Konu dışı" kategorisine de onay sistemi getirilip günlük belirli bir sayıda konu onaylanması. Ve "bomboş" olarak nitelendirebileceğimiz konuların onaylanmaması.
Ana sayfa da 12 konudan 5'i boş oluyor artık. Suyu çıktı. Yardıma muhtaç olanlara hiç bakılmıyor ancak cevap verilmemiş konular kısmına girince onları üstte taşıyınca nadiren de olsa cevap geliyor.

Son zamanda aşırı saçma ve boş konular açılıyor. Bu "konu dışı" kategorisine bir sınırlama gelmeli ayrıca "konu dışı" kategorisi kontrolden çıktı. Toplama bilgisayar ile alakası olan konun konu dışında açılması gibi...
Sürekli aynı kişiler sanki bot gibi 5 dk da 10 konu açıyorlar. Çok can sıkıcı bir duruma geldi artık bu. Bazılarını görüyorum burası konu dışı istediğim gibi konu açarım havalarına girenler var.

https://donanimarsivi.com/forum/konu/herkes-PC-masasini-atsin.110105/ (Daha bu konudan kaç tane açılacak)
Babamı nasıl ikna ederim konuları da bezirdi. Önceki açılan konuları okumadan açıyorlar.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/1-dolar-0-TL.109559/ (Belli ki bir hata var, gelip konu açıyor)

@Mehmet Yılmaz
Bu konu hakkında kesinlikle katılıyorum.
Bence de bu kadar boş konu açılmamalı

robin

80+ Silver
Konu Dışı düzenlenmeli bence de. Teknoloji forumundayız ve saçma sapan konular açılıyor, teknoloji ile alakasız.
Teknoloji forumu o zaman konu dışını kaldıralım herkes sabahtan akşama kadar sistem önersin.

Ana sayfa da 12 konudan 5'i boş oluyor artık. Suyu çıktı. Yardıma muhtaç olanlara hiç bakılmıyor ancak cevap verilmemiş konular kısmına girince onları üstte taşıyınca nadiren de olsa cevap geliyor.
Yardıma muhtaç?

Valla her gün
İntel vs amd
Dolar 7 TL
Dolar 6.95
Dolar 690
Dolar 6.97
Dolar 6.96
Dolar 6.98
Euro 8.30
Euro 8.28
Euro 8.20
Euro 8.29
Gibi konulardan ben de çok sıkıldım, işin garip tarafı ise bu konuları her gün aynı kişiler açıyor

Top Bottom