Neler Yeni

Artık şu konular için bir şey yapılmayacak mı?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Burası sadece " piisiii toplama" forumu mu?

Benim de hoşuma gitmiyor açıkçası ama burası sadece "piiisii toplama" forumu değil diye düşünüyorum. Bir forumda her konu konuşulmamalı mı sizce kurallara uyulduğu müddetçe?
Katılıyorum, @robin Konu Dışı dışında sadece sistem önerisi yapılan bir forum olarak görüyor sanırsam bu forumu.

robin

80+ Silver
Katılıyorum, @robin Konu Dışı dışında sadece sistem önerisi yapılan bir forum olarak görüyor sanırsam bu forumu.
Ben diyorum ki konu dışı troll veya +18 olmadığı sürece karışılmamalı aynı şuan ki gibi. Sen sadece PC toplama platformu olarak görüyorsun tüm forumu.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
@robin @Fiery sanırsam ikiniz de aynı şeyi savunuyorsunuz.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ben diyorum ki konu dışı troll veya +18 olmadığı sürece karışılmamalı aynı şuan ki gibi. Sen sadece PC toplama platformu olarak görüyorsun tüm forumu.
Teknoloji forumu o zaman konu dışını kaldıralım herkes sabahtan akşama kadar sistem önersin.
Burada yazdığın yazı forumu sadece sistem toplama forumu olarak gördüğünü göstermiyor mu ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu ve benzeri iletişim sorunlarından dolayı "sistem toplama" dışındaki konularda hep bir tartışma dönüyor.
Bu yüzden "PC" konuları dışındaki konuların sonu iyi bitmiyor ve geneli raporlanıyor.

Top Bottom