Neler Yeni

Artık şu konular için bir şey yapılmayacak mı?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Burası sadece " piisiii toplama" forumu mu?

Benim de hoşuma gitmiyor açıkçası ama burası sadece "piiisii toplama" forumu değil diye düşünüyorum. Bir forumda her konu konuşulmamalı mı sizce kurallara uyulduğu müddetçe?
Katılıyorum, @robin Konu Dışı dışında sadece sistem önerisi yapılan bir forum olarak görüyor sanırsam bu forumu.

robin

80+ Silver
Katılıyorum, @robin Konu Dışı dışında sadece sistem önerisi yapılan bir forum olarak görüyor sanırsam bu forumu.
Ben diyorum ki konu dışı troll veya +18 olmadığı sürece karışılmamalı aynı şuan ki gibi. Sen sadece PC toplama platformu olarak görüyorsun tüm forumu.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
@robin @Fiery sanırsam ikiniz de aynı şeyi savunuyorsunuz.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ben diyorum ki konu dışı troll veya +18 olmadığı sürece karışılmamalı aynı şuan ki gibi. Sen sadece PC toplama platformu olarak görüyorsun tüm forumu.
Teknoloji forumu o zaman konu dışını kaldıralım herkes sabahtan akşama kadar sistem önersin.
Burada yazdığın yazı forumu sadece sistem toplama forumu olarak gördüğünü göstermiyor mu ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu ve benzeri iletişim sorunlarından dolayı "sistem toplama" dışındaki konularda hep bir tartışma dönüyor.
Bu yüzden "PC" konuları dışındaki konuların sonu iyi bitmiyor ve geneli raporlanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,857
Üyeler
164,571
Son üye
AYISAKIR
Top Bottom