Neler Yeni

Artık şu konular için bir şey yapılmayacak mı?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Diğer saçma düşünce ise neden aynı konular açılıyor. Arkadaşlar gidin bir bakın Donanım Haber Forum'a. Milyon tane konu açılmış, kırk yıllık forum kültürü diye bir şey var yapmayın Allah aşkına.
Abi kusura bakma ama ufak bir eleştiri de bulunmak istiyorum . Şurada kural ihlali yapsam anın da uyarı ya da ban atarsın ama günlerdir. Kitap ile ilgili kategori açar mısınız ? Sorusuna net bir cevap vermediniz. Forumda ki insanlara kitapları önermek incelemeler de bulunmak istiyoruz ama net bir cevap alamıyoruz yoksa yok diyin tm diyelim kapansın konu.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,335
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Abi kusura bakma ama ufak bir eleştiri de bulunmak istiyorum . Şurada kural ihlali yapsam anın da uyarı ya da ban atarsın ama günlerdir. Kitap ile ilgili kategori açar mısınız ? Sorusuna net bir cevap vermediniz. Forumda ki insanlara kitapları önermek incelemeler de bulunmak istiyoruz ama net bir cevap alamıyoruz yoksa yok diyin tm diyelim kapansın konu.
Forumun belirli düzenleme zamanları var. Her dakika başı müdahale edilebilecek bir yer değil.

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ya arkadaşım bunu engelleyemezsin ki. Burda söylüyorsun şunu yapmasınlar bunu yapmasınlar bunu kaldırsınlar. Sen bunu söylediğin halde o konular açılmaya devam edecek sürekli yeni üye akını var çünkü
Engellenir
Caydırıcı cezalar verilse bir süre sonra azalır.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Forumun belirli düzenleme zamanları var. Her dakika başı müdahale edilebilecek bir yer değil.
Ben hemen yapılsın açılsın demiyorum sadece böyle bir kategori açmayı düşünüyor musunuz ? Diyorum.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,257
İsim
Fatih
Aslında ben bi önceki mesajdada belirttim sadece baana acayip geliyor olabilir demiştim ama neyse o fotoyu sileyim ben
Abartılmadığı sürece arada çerez gibi konular güzel oluyor bence. Sürekli bilgisayar parçaları yok amd 4000 serisini tanıtacak, rtx 3000 serisi 8nm üretilecek, şu ssd kronik sorunlu mudur, bu sistem nasıldır, ekran kartımdan garip sesler geliyor, bilgisayar açılmıyor, rx5600xt siyah ekran sorunu vs vs saysan bitmez. Gününün yarısını burda geçiren birisi olarak sıkıntı basabiliyor insanı. Arada böyle çerezlik konular rahatlatıyor insanı. Mesela geçen biri konu açmış pc masanızı atın diye çok zevkli konuydu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Abartılmadığı sürece arada çerez gibi konular güzel oluyor bence. Sürekli bilgisayar parçaları yok amd 4000 serisini tanıtacak, rtx 3000 serisi 8nm üretilecek, şu ssd kronik sorunlu mudur, bu sistem nasıldır, ekran kartımdan garip sesler geliyor, bilgisayar açılmıyor, rx5600xt siyah ekran sorunu vs vs saysan bitmez. Gününün yarısını burda geçiren birisi olarak sıkıntı basabiliyor insanı. Arada böyle çerezlik konular rahatlatıyor insanı. Mesela geçen biri konu açmış PC masanızı atın diye çok zevkli konuydu
Herhalde bu da çerezlik.

Merve

80+ Bronze
Abartılmadığı sürece arada çerez gibi konular güzel oluyor bence. Sürekli bilgisayar parçaları yok amd 4000 serisini tanıtacak, rtx 3000 serisi 8nm üretilecek, şu ssd kronik sorunlu mudur, bu sistem nasıldır, ekran kartımdan garip sesler geliyor, bilgisayar açılmıyor, rx5600xt siyah ekran sorunu vs vs saysan bitmez. Gününün yarısını burda geçiren birisi olarak sıkıntı basabiliyor insanı. Arada böyle çerezlik konular rahatlatıyor insanı. Mesela geçen biri konu açmış PC masanızı atın diye çok zevkli konuydu
Aynen o konu zevkliydi ama şuna bişey diyim ekran kartımdan garip sesler şu ssd kronikmi veya siyah erkan sorunu bu sistem nasıldır konularına bence diyebilcek bir şey yok çünkü bunlar yararlı konular

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Engellenir
Caydırıcı cezalar verilse bir süre sonra azalır.
Aynen öyle ceza ile bu azalır zamanla da biter. Az önce bile hala "lütfen birisi yardım etsin" başlıklı konu vardı ve binlercesi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,335
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben hemen yapılsın açılsın demiyorum sadece böyle bir kategori açmayı düşünüyor musunuz ? Diyorum.
Onunla birlikte baya bir şey eklenecek. Biri çok istenen bir şey ama sürpriz ;)

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,257
İsim
Fatih
Aynen o konu zevkliydi ama şuna bişey diyim ekran kartımdan garip sesler şu ssd kronikmi veya siyah erkan sorunu bu sistem nasıldır konularına bence diyebilcek bir şey yok çünkü bunlar yararlı konular
Hayır onlara bir şey demedim günün yarısını burda geçiren biri olarak insanın canı sıkılabiliyor çünkü hep bunlarla uğraşılıyor. Aradaki çerez konular güzel oluyor dedim. Yararlı veya zararlı demedim zaten forumun en temel konuları onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,857
Üyeler
164,571
Son üye
AYISAKIR
Top Bottom