Arama sonuçları: *

• Users: Looper
  • In Şikayet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. L

Neden kendimiz şunları yapamıyoruz?

Çözüldü olarak işaretleyebiliyorsunuz. Kilitleme olarak ise şöyle bir ihtimale deyineyim mesela sizin sorununuz çözüldü fakat 1-2 yıl sonra veya 2-3 ay sonra bir kişi gelip soru soramayacak. Bence direkt kilitlenme olmamalı.
  2. L

Konu içerisinde alakasız cevap cezalandırılmalı!

Çözüldü teşekkürler.
  3. L

Makara komedi gibi şeylere lafım yok sadece saçma sapan cevaplar verilmesine karşıyım bazı arkadaşlar yanlış anlamış.
  4. L

Evet halen devam ediliyor. @Mehmet Yılmaz @White Ravens Bomboş mesajlar gerçekten görünce sinirleniyorum. Konu up.
  5. L

Almak istemiyor da olabilir illa bir sebepe gerek yok üstelik İtopya'dan almayacağım demesine rağmen devam ediyor?
  6. L

Dostum adam belki ailevi sebeplerden belki de kendi başka sitelere güvenmiyor bunun bi manası yok adam oradan öneri istiyor.
  7. L

Hayır bak şimdi şöyle bir şey var adam Vatan'dan önerin diyor ve 100 tane mesaj geliyor "Neden Vatan?" diye. Gerek ailevi gerek kendi seçimi. Sistem önerisi yapmayacaklar direkt yazmasınlar daha iyi. Adam Vatan'dan almak istiyor dostum o kadar yani oradan önerin ya da yazmayın. 1599147079 Hocam...
  8. L

Satış sonrası destek olduğunu düşünüyorum. Ben de güvenemezdim.
  9. L

Güvenmeyebilir ısrar etmenin bir mantığı yok.
  10. L

Evet gerçekten öyle en çok o şekilde oluyor zaten. Bulamadım diye koyamadım.
  11. L

Başlıktaki gibi :).
  12. L

Haklısınız kusura bakmayın. Fakat benim görmediğim halde bu olayların yaşanması çok olası.
  13. L

Hayır raporlamadım unutmuştum. Hatırlattığınız için teşekkürler hemen raporlayayım :).
  14. L

Evet ama son zamanlarda neredeyse her konuda oluyor ve sinir bozucu. İnsanların forumdan uzaklaşmasına sebep oluyor.
  15. L

Selamlar son zamanlarda bu duruma çok tanık oluyorum dün gördüğüm şey ise bardağı taşıran son damlaydı. Konularda sorulan soru yerine bambaşka bir cevap veriliyor mesela: https://donanimarsivi.com/forum/konu/vatandanbilgisayar-toplama-tavsiyesi.132155/ Bu konuyu okurken aşırı rahatsız oldum. Bu...
  16. L

Cevap verilirken klavye kapanıyor.

Büyük ihtimal site ile alakalı ama :(.
  17. L

Evet gerçekten çok sinir bozucu. @Mehmet Yılmaz
  18. L

Neden acaba ya? Sürekli kapanıyor telefondayım. Googlede olmuyor sadece bu sitede.
  19. L

Şu an konuyu yazarken bile alt satıra geçerken ve mesajı silerken klavye kapanıyor. Sizde de oluyor mu? Çok sinir bozucu. Telefondayım.
  20. L

Donanım Arşivi Forum şikayet

Hangi PSU bilmiyorum ama korumaları sağlam değil ve kalitesizdir.
Top Bottom