Emoji raporlanmıyor diye biliyorumBunun için konu açmak yerine rapor atsan?
Özelden yazdım zaten dinlemedi bidakinr özelden yazarımBana da çok yapan oldu ve gerçekten rahatsız edici hak veriyorum.
Bu tarz durumlarda bu arkadaşa özelden yazıp kızgın reaksiyonlarını geri almasını rica et.
Eğer dinlemezse özelden moderatör abilerimize yazabilirsin, konu açmana gerek yok.
Ama yinede biraz tilt edici olmuşHaksızsın çünkü.
Adam PSU kötü demiş hâlâ neden neden neden?
Filan yazmışsın
Nedenini sordum psu hakkında çok bilgim yok bu psu neden kötü bunun hakkında bilgi almak istedim ve cevabı ses çıkarıyor arkadaşlarım kullanıyor ses çıkarıyor dedi ve bende psu ses çıkınca kötümü oluyor dedim ve bana 80+ sertifikası var dedi bende ona enerji verimliliği olduğunu söyledim ( psu hakkında neredeyse bilgim bu kadar) ve benim açtığım konuda bana söylenen tek şey c4, psu alınmaz ama nedeni nedir hala bilmiyorumHaksızsın çünkü.
Adam PSU kötü demiş hâlâ neden neden neden?
Filan yazmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yinede biraz tilt edici olmuş
Hangi PSU bilmiyorum ama korumaları sağlam değil ve kalitesizdir.Nedenini sordum PSU hakkında çok bilgim yok bu PSU neden kötü bunun hakkında bilgi almak istedim ve cevabı ses çıkarıyor arkadaşlarım kullanıyor ses çıkarıyor dedi ve bende PSU ses çıkınca kötümü oluyor dedim ve bana 80+ sertifikası var dedi bende ona enerji verimliliği olduğunu söyledim ( PSU hakkında neredeyse bilgim bu kadar) ve benim açtığım konuda bana söylenen tek şey c4, PSU alınmaz ama nedeni nedir hala bilmiyorum
Benim konuma bir kişi bile senin yazdığını yazmadı teşekkür ederimHangi PSU bilmiyorum ama korumaları sağlam değil ve kalitesizdir.
Gamepower psuHangi PSU bilmiyorum ama korumaları sağlam değil ve kalitesizdir.
Kendini komik sana arkadaşlardan.Nedenini sordum PSU hakkında çok bilgim yok bu PSU neden kötü bunun hakkında bilgi almak istedim ve cevabı ses çıkarıyor arkadaşlarım kullanıyor ses çıkarıyor dedi ve bende PSU ses çıkınca kötümü oluyor dedim ve bana 80+ sertifikası var dedi bende ona enerji verimliliği olduğunu söyledim ( PSU hakkında neredeyse bilgim bu kadar) ve benim açtığım konuda bana söylenen tek şey c4, PSU alınmaz ama nedeni nedir hala bilmiyorum