Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Donanım arşivi forumda sadece sistem sorunlarına yardım etmek

Denk gelmemişizdir. Veya gözden kaçmıştır. Olabilir arada böyle şeyler.
  2. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Bir defa bile profiline girmedim dostum.
  3. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

'Kullanıcı paneline bir saldırı yok kardeşim buradan bilebilirsin böyle bir durum ile karşılaşsak sizden şifre yenilemenizi isterdik' Anlama gıtlığı var sanırım sende. Forumu sinirlendirmek için mi geldin dostum? Güvenmiyosan çık forumdan hala ne duruyosun? Git youtubea da de saldırı olunca...
  4. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Saldırı oluyor diyorum sen verileri sattıklarından bahsediyorsun alaka kuramadım? Youtube 3-4 gün önce çöktü saldırı nedeniyle buna ne diceksin?
  5. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Laf anlatılmaz abi. Boş konu açıp banim için boş değil diyen bir insandan ne bekleyebiliriz :D
  6. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Youtube instagram facebook hepsi saldırıya uğruyor böyle. Çöküyor. Nerden bilecen şifrenin çalınmadığını? Git de onlara hesap sormaya çalışsana bi ?
  7. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

En son youtube çökmüştü saldırı yapılmıştı git onada desene aynısını.d
  8. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Tebrikler uyarı yediniz:)
  9. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Şükret.
  10. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Açıklama için Teşekkürler.
  11. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Konu dışına çıktık gibi:)
  12. Mert Özkaya

Forum Neden Çöküyor?

Arkadaşlar forum sürekli bende çöküyor sizdede aynı sorun varmıdır?
  13. Mert Özkaya

Gereksiz Yere Uyarı Yedim?

Normalde böyle bir konu açmak istemem. Fakat çok gereksiz oldugunu duşunuyorum. 100tl klavye önerisi istedi birisi. Şakasına 50 tl lik switch linki attım. Bu forumu biraz serbest oldugu için seviyorum. Ama bunu da mahvetmeye başladılar sanırım. Sizcede çok gereksiz degilmi? Yoksa ben mi yanlış...
  14. Mert Özkaya

Forumda ayrıcalık mı var ?

Hemen hemen aynı kartlar çok bir fark yok aralarında. Fakat işlemcinin 3600 olması nedeniyle attığımı tercih edin. Kasa ve psu tarafındada gayet güzel. 1604440100 Yapışğtır geç 😂
  15. Mert Özkaya

Sondaki mesajları okursan benime onu dediğimi anlayabilrsin.
  16. Mert Özkaya

Attığında 3500 var. 3600 daha iyi olacaktır aynı fiyatta. 1604439902 https://www.gaming.gen.tr/urun/5986/blade-5600xt-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5600-xt-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bunu almalısın açıkladım nedenini.
  17. Mert Özkaya

https://www.gaming.gen.tr/urun/5986/blade-5600xt-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5600-xt-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Onu boşver bu daha iyi bir seçenek Rx 5600xt daha performanslı bir kartdır. İşlemci tarafındada 3600 daha iyi render anlamında. Ve 500gb m2 ssd var 7k fiyata...
  18. Mert Özkaya

Sistemin fiyatı çok iyi yalnız kaçırma derim.
  19. Mert Özkaya

https://www.incehesap.com/geforce-espor-pc-master-gaming-pc-fiyati-45563/ Ssd; Adata sorunnlu kingston a400 yada Wd tercih edebilirsin. Anakart:Asus tuf seçmelisin bence 68 tl fark az bir fark o anakarta göre. Kasa:Caguarın kasalarından yada Corsairden seçmen lazım diğerlerindeki psu seçenekleri...
Top Bottom