Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Bir prof. olarak soruyorum 3 rakamı asal mıdır ?Hıı 3 asal sayı mı diyoruz bilemiyorsun :d
Bir prof. olarak soruyorum 3 rakamı asal mıdır ?Hıı 3 asal sayı mı diyoruz bilemiyorsun :d
2*Hıı 3 asal sayı mı diyoruz bilemiyorsun :d
bizde cumartesi de dahil haftanın 6 günü ders var, bir gün sabahçı bir gün öğlenci oluyoruz. 2 hafta önce program değişti, eski programda 7.40 ta başlıyordu 12.40 ta bitiyordu. Şimdi salakça program yaptılar.Senin derslerin uzunmu sürüyor??
Bizde öğleye kadar çoğu bitmiş oluyor dersler.
Hayırlı olsun beyefendi, donanım arşivi forumdan 1 haftalık bedava tatil kazandınız.7Dkda bu kadar oldu.
Tebrikler uyarı yediniz7Dkda bu kadar oldu.
En son youtube çökmüştü saldırı yapılmıştı git onada desene aynısını.dARKADAŞLAR;
Bi forumda böyle bir başlık açılıyorsa ve gerçekten bu saldırı gerçekleşebiliyorsa bence bu saldırıyı yapanlarda değil bu siteyi yapanlarda suçu aramak lazım. Bu kadar güvensiz bir site yapılır sonra burda bu denli bir konu açılıyor sonra da bir yetkili geliyor. Forum büyüdü onu dava edicez bunu dava edicez diye açıklama yapıyor. bence suç eğer saldırı varsa "ki ben olmadığını düşünüyorum". Siteyi kuran ve savunmasız bırakan developerlar suçludur. Çünkü insanlar buraya maillerini şifrelerini giriyor.
Youtube instagram facebook hepsi saldırıya uğruyor böyle.Ben şifremin çalınmadığını nerden bileyim?
Dostum okuduğunu anlamaya çalış hebele hübele cümle kurulmaz "Bu kadar güvensiz bir site yapılır" TR'nin en güvenli forumlarından birine sahibiz fiziksel ve ekstra sana korumalara sahibiz senin kâhinliğinle site kurmuyoruz. Dünya'nın hiç bir sitesi yok ki risksiz olmasın.ARKADAŞLAR;
Bi forumda böyle bir başlık açılıyorsa ve gerçekten bu saldırı gerçekleşebiliyorsa bence bu saldırıyı yapanlarda değil bu siteyi yapanlarda suçu aramak lazım. Bu kadar güvensiz bir site yapılır sonra burda bu denli bir konu açılıyor sonra da bir yetkili geliyor. Forum büyüdü onu dava edicez bunu dava edicez diye açıklama yapıyor. bence suç eğer saldırı varsa "ki ben olmadığını düşünüyorum". Siteyi kuran ve savunmasız bırakan developerlar suçludur. Çünkü insanlar buraya maillerini şifrelerini giriyor.
Onlar zaten verileri sattıklarını açıkladılar.Youtube instagram facebook hepsi saldırıya uğruyor böyle.
Çöküyor.
Nerden bilecen şifrenin çalınmadığını?
Git de onlara hesap sormaya çalışsana bi ?