Arama sonuçları: *

1. Redmental

Aldığım Uyarı Puanı Hakkında

Aynı olayı bende yaşadım , bu kadar düzgün bir dille "daha dikkatli olmanızı rica ediyorum" yazmıştım konumun sonuna. Daha sonra linç edilip konum silinmiş , üstüne discord sunucusunda bunu dile getirince yazdıklarım silinip banlanmıştım. (!) Sen biliyor musun bu yöneticiler nasıl çalışıyor ...
  2. Redmental

Sanırım bir forumda bir bug buldum

Konudan alakasız ama hangi tarayıcı o ?
  3. Redmental

Forumda En Nefret Ettiğiniz Özellik Nedir?

🤷‍♂️
  4. Redmental

Her koca çınar bir gün devrilirmiş.
  5. Redmental

Mühürlü zarfla özel mesaj kutuna atıp sonra kilitleyip kaçıyorlar dostum , tertemiz ve zahmetsiz ayrıca acısız.
  6. Redmental

Aşırı low IQ aşırı bildiğin gibi değil :)
  7. Redmental

Mantıksız olan sen değilsin sorun o zaten :) Neyse kaçayım burdan hadi AEO.
  8. Redmental

Ban geliyor dikkat et kendine :)
  9. Redmental

Yetkililerin Çelişkili Kararları

Olayı bambaşka yere çekmeye çalışma. Aynı şeyden ben uyarı aldım diğer arkadaş almadı olay bu kadar basit. Niye başka şeyler ile konuyu çarpıtıyorsun. Sürekli siz bilmezsiniz , sen şöyle yapmışsın" diye konuşuyorsun. Sen kimsin ya ? Daha dün forumda efendicilik oynuyordun ne oldu o elemana ...
  10. Redmental

Olabilir böyle şeyler ben sadece dikkat çekmek istedim.
  11. Redmental

Benim yaşadığım olay onlardan tamamen alâkasız ama o kişilerden bende rahatsızım. 1593974492 İkimizde kullanmamıştık ama... 1593974522 Umarım yaşanmamıştır demiştim , yaşanmamış 👌
  12. Redmental

Umarım yaşanmamıştır.
  13. Redmental

Hayır , kişisel problemlerim vardı. Yakında zaten günde 1 kere ya girerim ya girmem. Günüm yoğun geçecek.
  14. Redmental

Böyle bir durum için konu açtığım için üzgünüm ama bu konuyu ikinizi etiketlemek için açtım. Geçenlerde "ironi" amaçlı olarak tamamen yanlış başlık + açıklama içeren bir konuya , bilerek yazım hataları yaparak mesaj atmıştım tekrar söylüyorum "ironi" amaçlı. Sanırım bu forumda beni çekemeyen 3-5...
  15. Redmental

Moderatör Şikayet Etsem Ceza Alabiliyormu?

Başkasına ceza vermiyor kendine mi verecek ?
  16. Redmental

Konu dışı kategorisi neden var?

🏳
  17. Redmental

[ÇÖZÜLDÜ] Forumda Bildirim Gelmiyor

Evet gelmedi.
  18. Redmental

[ÇÖZÜLDÜ] Forumda Bildirim Gelmiyor

Sayfayı yenilersen geliyor ama birkaç kere bana da gelmedi birisi mesaj yazdığı halde. Tesadüfen bildirimlere tıkladığımda görüyorum.
  19. Redmental

Arkadaşlar Şu Konuya Açıklık Getirelim Artık

Kafalarını klavyeye sürterek yazıyorlar zaten o yüzden öyleler.
  20. Redmental

Arkadaşlar Şu Konuya Açıklık Getirelim Artık

" Beyler şimdi kararsız kaldım RX 590 vs GTX 1660 Ventus XS Hangisi ? " Daha GPU'nun özelliklerini bilmeyen taklitçi nibbas : " Bütçeyi arttırıp 2080 Tİ alın. " , " RX 5600 XT bakabilirsin hem daha iyi bütçeni arttır al bunu al ama yani hayatımda hiç videosunu bile izlemedim nasıl çalışır...
Top Bottom