Neler Yeni

Yetkililerin Çelişkili Kararları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Raporlara kimin baktığını bilmiyorsunuz, kendinizce "bence bu böyle yaptı, bu şöyle yaptı" diye yorum yapıyorsunuz.
Farklı 2 olay arasında bağ kurup "bu modlar çelişkili karar veriyor" diyorsunuz.
Konu sahibi 16 kere raporlanmış. Ve neredeyse hepsi farklı üyeler tarafından.
Yani "beni çekemeyenler raporluyor" diye düşünmek yerine, "ben bir şeyleri yanlış yapıyorum" diye düşünmelisin.

Bende çıkardıkları bir sistemi eleştirmiştim direkt ceza puanı vermişler sebebi de ''Yanlış bilgi vermek'' :D
Eleştiri yapıyorum bilgi vermiyorum kardeşim.
Eleştiri ile bilgi vermek arasındaki farkı bilmediğin için uyarı yemiş olmanı normal karşılıyorum.
Uyarı yediğin mesajdan bazı bölümleri aşağıya sıralıyorum, tek bir mesaj içinde bir den fazla nokta var.

"anakart kötü bi kere"
"M2ssd koyar bari insan,ssdnin markasını ilk kez duyuyom"
"Ekran kartı hakkında çok bi bilgim yok ama kötüdür büyük ihtimal"
"kendi yaptığın o.c belli bir zamandan sonra zarar verir arıza çıkartır"

Aynı yorumu başkası yazsa "niye hala banlanmıyoor" diye raporlarsınız.

Konuyla alakası yok ama @White Ravens arkadaşımız forumda cevapları biraz sert veriyor hoş bir dil kullanmıyor buda beni rahatsız eden konular arasında.
Saygılarla amacım laf atmak değil...
Sert cevap verdiğimi ve hoş bir dil kullanmadığımı belirtmişsin. Örnek verebilir misin? Bilmek isterim.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Sert cevap verdiğimi ve hoş bir dil kullanmadığımı belirtmişsin. Örnek verebilir misin? Bilmek isterim.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/abdullah-abinin-celiskili-soezleri.73338/page-2#post-627148 şu konuda verdiğin, hatta çoğu konuda verdiğin cevaplar sürekli karşı tarafa yüklenmek üzerine, ki etiketlediğim yazın da gayet buna kanıt bence. Tamam hepimiz yanlış yaparız/doğruyu bazen bulamayız ama forumda bu kadar kişinin böyle düşünmesi sence de garip değil mi? @kaplanharun haklı.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Böyle bir durum için konu açtığım için üzgünüm ama bu konuyu ikinizi etiketlemek için açtım. Geçenlerde "ironi" amaçlı olarak tamamen yanlış başlık + açıklama içeren bir konuya , bilerek yazım hataları yaparak mesaj atmıştım tekrar söylüyorum "ironi" amaçlı. Sanırım bu forumda beni çekemeyen 3-5 kişiden biri o mesajımı raporlamış. Daha sonra @Mehmet Yılmaz hocam beni uyarmış ve ceza puanı eklemişti. Bende son 24 saat içinde "ironi" amaçlı , bilerek yazım hataları yapılan bir mesajı gördüm ve raporladım. Çünkü bende aynı sebepten uyarı almıştım. Sonrasında bugün raporun reddedildiğini , açıklamada "ironi yapılmış" yazısını gördüm ve ufaktan sinirlendim. Sanırım raporu reddeden kişi @White Ravens . Böyle hatalar olabilir fakat daha dikkatli olmalısınız. Şayet benim ve diğer arkadaşın yazdığı mesajın sonunda "(!)" ifadesi yoktu ve ikimizde aynı şekilde mesaj atmıştık ama ironi olduğu bariz bir şekilde belliydi. Umarım böyle yanlış anlaşılmalar devam etmez , iyi forumlar.
İroni yaptığına pişman oluyorsun eski zevki alamıyom ben de

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
https://donanimarsivi.com/forum/konu/abdullah-abinin-celiskili-soezleri.73338/page-2#post-627148 şu konuda verdiğin, hatta çoğu konuda verdiğin cevaplar sürekli karşı tarafa yüklenmek üzerine, ki etiketlediğim yazın da gayet buna kanıt bence. Tamam hepimiz yanlış yaparız/doğruyu bazen bulamayız ama forumda bu kadar kişinin böyle düşünmesi sence de garip değil mi? @kaplanharun haklı.

Sen aşağıdaki mesajı yazmışsın;
"peki acaba konunun asıl açılma sebebinin cevabını kim ne zaman verecek şimdi merakla onu bekliyorum en sona bir cümle yazdığım şey diğer bütün konudan daha fazla rehavet gördü."

Ben cevap olarak aşağıdaki mesajı yazmışım;
"Konuyu Abdullah'a yönelik yazdığın için, onun adına benim konuşmam doğru olmazdı.
Sondaki kısım ise Abdullah ile alakasız şekilde, moderatörleri ilgilendirdiği için, ben o kısım ile ilgili açıklama yaptım.
Çok normal değil mi?"

Burada "karşı tarafa yüklenmek - sert cevap - hoş olmayan dil" göremedim ben. Sen nerede gördüğünü gösterebilir misin?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İroni yaptığına pişman oluyorsun eski zevki alamıyom ben de
Burası sirk değil, laubaliliğe gerek yok. Mp4 önerisi isteyen adama mp5 silah seti atıyorsun. Ondan sonra yok ironi imiş, konusu gelince yaparsın olur biter. Laubali davranıp kendince ironi yapmak istiyorsan burası doğru yer değil.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
aburası
Burası sirk değil, laubaliliğe gerek yok. Mp4 önerisi isteyen adama mp5 silah seti atıyorsun. Ondan sonra yok ironi imiş, konusu gelince yaparsın olur biter. Laubali davranıp kendince ironi yapmak istiyorsan burası doğru yer değil.
tm benten

• Beğen

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bende şikayetçiyim.

• Beğen

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Neler oluyor ya az sakin herkes birbirini yeme derdinde resmen.

• Beğen

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Raporlara kimin baktığını bilmiyorsunuz, kendinizce "bence bu böyle yaptı, bu şöyle yaptı" diye yorum yapıyorsunuz.
Farklı 2 olay arasında bağ kurup "bu modlar çelişkili karar veriyor" diyorsunuz.
Konu sahibi 16 kere raporlanmış. Ve neredeyse hepsi farklı üyeler tarafından.
Yani "beni çekemeyenler raporluyor" diye düşünmek yerine, "ben bir şeyleri yanlış yapıyorum" diye düşünmelisin.

Eleştiri ile bilgi vermek arasındaki farkı bilmediğin için uyarı yemiş olmanı normal karşılıyorum.
Uyarı yediğin mesajdan bazı bölümleri aşağıya sıralıyorum, tek bir mesaj içinde bir den fazla nokta var.

"anakart kötü bi kere"
"M2ssd koyar bari insan,ssdnin markasını ilk kez duyuyom"
"Ekran kartı hakkında çok bi bilgim yok ama kötüdür büyük ihtimal"
"kendi yaptığın o.c belli bir zamandan sonra zarar verir arıza çıkartır"

Aynı yorumu başkası yazsa "niye hala banlanmıyoor" diye raporlarsınız.

Olayı bambaşka yere çekmeye çalışma. Aynı şeyden ben uyarı aldım diğer arkadaş almadı olay bu kadar basit. Niye başka şeyler ile konuyu çarpıtıyorsun. Sürekli siz bilmezsiniz , sen şöyle yapmışsın" diye konuşuyorsun. Sen kimsin ya ? Daha dün forumda efendicilik oynuyordun ne oldu o elemana ? Herkes yazdığımı gördü üstüne "olur böyle şeyler" , "daha dikkatli olmalısınız" gibisinden kibar bir dil kullanıyorum hâlâ saçma saçma yorumlar yapıyorsun. Moderatörsün diye kimseye sert çıkışamazsın. Selam versek yüzümüze tükürüyorsun bu ne be ? Ne oldun da , ne hakla "sen şöyle düşün bakayım" diyorsun ? Kendine çeki düzen ver.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom