Neler Yeni

Yetkililerin Çelişkili Kararları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Olayı bambaşka yere çekmeye çalışma. Aynı şeyden ben uyarı aldım diğer arkadaş almadı olay bu kadar basit. Niye başka şeyler ile konuyu çarpıtıyorsun. Sürekli siz bilmezsiniz , sen şöyle yapmışsın" diye konuşuyorsun. Sen kimsin ya ? Daha dün forumda efendicilik oynuyordun ne oldu o elemana ? Herkes yazdığımı gördü üstüne "olur böyle şeyler" , "daha dikkatli olmalısınız" gibisinden kibar bir dil kullanıyorum hâlâ saçma saçma yorumlar yapıyorsun. Moderatörsün diye kimseye sert çıkışamazsın. Selam versek yüzümüze tükürüyorsun bu ne be ? Ne oldun da , ne hakla "sen şöyle düşün bakayım" diyorsun ? Kendine çeki düzen ver.
sakin ol champ

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,427
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tek bir yetkili yok, herkesin dusuncesi farkli. Herkesten ayni mantigi bekleyip ayni uyariyi vermeyi beklemek çok ilginç bir şey olurdu, konunun uzamasına gerek yok.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Olayı bambaşka yere çekmeye çalışma. Aynı şeyden ben uyarı aldım diğer arkadaş almadı olay bu kadar basit. Niye başka şeyler ile konuyu çarpıtıyorsun. Sürekli siz bilmezsiniz , sen şöyle yapmışsın" diye konuşuyorsun. Sen kimsin ya ? Daha dün forumda efendicilik oynuyordun ne oldu o elemana ? Herkes yazdığımı gördü üstüne "olur böyle şeyler" , "daha dikkatli olmalısınız" gibisinden kibar bir dil kullanıyorum hâlâ saçma saçma yorumlar yapıyorsun. Moderatörsün diye kimseye sert çıkışamazsın. Selam versek yüzümüze tükürüyorsun bu ne be ? Ne oldun da , ne hakla "sen şöyle düşün bakayım" diyorsun ? Kendine çeki düzen ver.
Forum dışında Discord-Instagram vb. platformlar üzerinden örgütlenip, sürekli olarak forum içerisinde kendinize göre olaylar yaratıyorsunuz.
Sürekli olarak "siz bilmezsiniz" vs. gibisinden mesajlarımı söylüyorsunuz. Çıkar göster diyorum, hala 1 tane görsel eklediğin yok.
Ayrıca, ismime tıklayıp profilime gidebilir, oradan forum içerisinde yazdığım tüm mesajları kontrol edebilirsiniz.
Burada bol keseden atıp tutmak kolay. Yok şöyle yapıyodun, böyle yapıyodun.
İspat sun diyoruz, yok.
Gel açıkla, yok.
Sadece algı yaratma peşindesiniz, çünkü arkadaş ortamınızdaki insanlar da sürekli uyarı yiyor.
Kendi aranızda, aklınızca "kankacılık" yapıyorsunuz, başka işiniz yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,252
Üyeler
165,151
Son üye
Aleksey Rıkov
Top Bottom