Arama sonuçları: *

• Users: cici
  • In Şikayet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cici

Cloudflare DDoS Koruması Hakkında

*saniye. 🤭 🤭
  2. cici

Fanboy Olan Üyelere Tepki

Galax... :cool: :cool: :cool: 10100F yerine 3100 öneren net fanboydur. O gün biri daha pahallıya 3500X öneriyordu 10400F yerine. 6/12 işlemci ile 8/16 işlemci karşılaştırılamaz diyenlerin 5000 serisi çıktığında daha ucuza 10700K yerine 5600X önermeleri zaten trajikomik fakat aynı kişinin OC'lu...
  3. cici

Forum Neden Çöküyor?

Öyle bir şey mi var? :d
  4. cici

Forum Neden Çöküyor?

eyw.
  5. cici

Forum Neden Çöküyor?

Çok sinir. Bende 2 saat yüklenmiyorken @Barış Yalçın nasıl mesaj yazdı o da bir soru. :D herkeste aynı aynda gitmedi her halde.
  6. cici

Forumda Konulara Saçma Sapan Mesaj Yazan Üyelere Tepki

Troll konular da var. Troll, boş, gereksiz ve garip konuların forumun seviyesini düşürme seviyesi >> gereksiz mesajlar. Keşke foruma gereksiz mesaj kuralı gelse... 😖😖😖 Konular modlar tarafından onaylansa super olur böyle saçma sapan başlıklarla karşılaşmayız ve @crazyreign da az iş yapmış...
  7. cici

Forumda çıkan bu hata nedir ?

"Bu SSD'yi öneriyorum çünkü çok iyi bir SSD ve ben o yüzden bu SSD'yi öneriyorum" gibi mesajlar olacak. :D
  8. cici

0 yazabildim. demin 10 karakterdi noluyor? :D sgafhgdfhsfgjfgjdh
  9. cici

Konu başlığı? :d.....mesaj mesaj mesaj
  10. cici

İngilizce Yazı

Tüm forumalrın çözülemeyen problemlerinden biri daha. :D
  11. cici

Gelen bildirime tıklayınca site beni profilime gönderiyor

Aynı sorun bende de var. :D EDİT: tüm forumlarda.
  12. cici

Konu dışı kategorisi neden var?

ya spam yüzünden ya da reklam olduğu sebebiyle ama nasl yani reklam nasıl olabilir onu anlamadım. :) 1590781332 https://www.techpowerup.com/review/evga-geforce-rtx-2070-super-ko/ 22 ama onlarda da baya var mesela bunda nvıdıa tabanlı pubg, fortnite, ace combat ya da gta filan yok neyse ya konu...
  13. cici

veya yazıyor ama reklam neden? yani reklam nasıl olabilir emoji reklamı filan mı?
  14. cici

1dk dikkatli bak bazılarında geçiyor ama % olarak hesaplarsan %5 bile değil.
  15. cici

iyi de reklam ne alaka? :D 1590780855 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫 amaç kışkırtmak 🤭🤭🤭🤭🤭
  16. cici

tabi BF'de filan amd tabalı yani geçtiği birkaç sıralanmış videoda geçemsi normal gpuheck gibi karşılaştıran siteler de var oradan ama güncel driverler mi değil mi belli değil osn gamerady driverleri ile baya bir perofmrans artışı olmuştu çoğu test ondan önce mesela 2070 superde forzada %23'lük...
  17. cici

knk şu ilk videolardan değil de güncelleri atsanız daha iyi gibi. teknoloji vb herşeyi kenara atıp sadece FPS'e bakınca başka sonuç olabiliyor internete 2070 vs 5700 XT yazıp ilk videoya bakıp sadece BF testine bakıp kapatınca karşılaştırmış olmuyorsun. :/...
  18. cici

hiçbir forumda böyle bir şey yok sdn'de biri bana o kadar attı ki hastalık oldu 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤 🤤
  19. cici

mesajı atar atmaz nasıl sildiniz alt bölümde not yazacaktım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  20. cici

Forumdaki yenilik !

Bende adblock var ama çıkıyor resmen 1 haftada 100 milyon tıklanma alır bu video böyle giderse. :D
Top Bottom