E bende türkçe yazılar, türkçe yapsana abi en iyisiMerhaba,
İngilizce bir kelime denk geldi. "S" takısı ile "post" kelimesi. Bildirmek istedim. Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Forum zaten Türkçe.Ooooo baran buba reklamı
@Baran Buba
Mesaj otomatik birleştirildi:
E bende türkçe yazılar, türkçe yapsana abi en iyisi
Yok vallaha reklam değilOoooo baran buba reklamı
@Baran Buba
E bende türkçe yazılar, türkçe yapsana abi en iyisi
Az önceki konunda İngilizce idi sende o yüzden dedimForum zaten Türkçe.
Yok vallaha reklam değil![]()
Sanırım XenForo'yu satın alınca full ingilizce oluyor. Türkçe desteği yok kendin çeviriyorsun. Çevirirken de arada böyle kaçanlar oluyor. Yani ben öyle düşünüyorum.Tüm forumalrın çözülemeyen problemlerinden biri daha.![]()
Şu konudan bahsediyorsan ben de şimdi baktım İngilizce herhangi bir yazı göremedim. Sen gördüysen SS alır mısın ?Az önceki konunda İngilizce idi sende o yüzden dedim
Benim gözler de cidden problem var zaten gözlük takıyorum ama o az önceki konunda İngilizce yazıyordu yani attığın ss de, şimdi türkçe yazıyor ben mi yanlış okudum.Sanırım XenForo'yu satın alınca full ingilizce oluyor. Türkçe desteği yok kendin çeviriyorsun. Çevirirken de arada böyle kaçanlar oluyor. Yani ben öyle düşünüyorum.
Şu konudan bahsediyorsan ben de şimdi baktım İngilizce herhangi bir yazı göremedim. Sen gördüysen SS alır mısın ?
Valla bende gözlük takıyorum. Çıkardım gözlüğü Türkçe. Taktım yine Türkçe. İlginç.Benim gözler de cidden problem var zaten gözlük takıyorum ama o az önceki konunda İngilizce yazıyordu yani attığın ss de, şimdi türkçe yazıyor ben mi yanlış okudum.
Kusura bakma ama harbiden İngilizce yazıyordu, sanırım artık Türkçe okuyamıyorum