Arama sonuçları: *

1. mszeyrek

Forumda Bazı Konularda Renk Soluklaşması

Ben de foto aynı değil ama o konu ile öbürlerinin farkı yok.
  2. mszeyrek

19.00-21.00/22.00 arası forumda büyük yavaşlama

İnternet hızı gayet iyi şu anda. Ben de kendimden şüphelenmistim ama dediğim gibi sadece bende olmuyor özellikle cevap yaz ve bildirim butonları (normal olarak en çok kullandığım butonlar.) şu an çok yavaş iler.
  3. mszeyrek

Herkeste olmuyordur belki ama bir kaç gündür aşırı oluyor bende, bir kaç kişi daha yavaşladığını söyledi ve dün yine bu saatlerde forum yavaşladı konusu açılmıştı şimdi azıcık daha hızlandı mesela.
  4. mszeyrek

Bir kaç kişide ve konuda daha gördüm o yüzden yazdım.
  5. mszeyrek

Farketmissinizdir heralde yoğunluktan dolayı forum bu saatlerde aşırı yavaşlıyor bildirim iconuna bastıktan 10-30 (evet çok değişiyor) saniye sonra açılıyor mini menü mesela yeni konu aç derken bile çok fazla bekledim. Server tarafı ile mi ilgili bilemem ama çok irite edici bir şey. Eğer...
  6. mszeyrek

Rahatsız eden "Donanım Arşivi Forum" logosu

Öyle deme geçen babamı PC almaya ikna etmei için taktik verin konularından birine balkona çık atlarım de almaslarsa seni sevmiyorlardir kendini at dedim. Altına da böyle mi yapmamızı istiyorsun neden konuyu buraya açıyorsun yazdım gelen cevap Bir malı da canımdan çok görecek değilim. Ciddiye...
  7. mszeyrek

Bu arada konu çok hit alırsa bayrağımızdan mı rahatsız oluyorsun vatan haini diyen çıkar.
  8. mszeyrek

N nin yarısını kapladığı doğrudur.
  9. mszeyrek

donanım arşivine ne oluyor?

Bir konu açtım ayda yılda bir kimse bakmadi. Up işe yarıyordu.
  10. mszeyrek

Sapık Diyenleri Koruyun :D Konu Kapandı !

Zaten çocuk sence normal değil mi forumdaki bazı konulara bakıyorum çocuklar eğleniyor.
  11. mszeyrek

Konu arama kısmında ciddi sorunlar var.

Eski konular bulunmuyor benim toplama sistemlerim tamamen kayboldu.
  12. mszeyrek

Konu dışı kategorisi neden var?

Bak bu da güzel test Çok da güvendiğim ve sevdiğim bir youtube kanalı
  13. mszeyrek

3-4 oyunluk test atarsan tabi az olur daha çeşitli olması lazım testlerin
  14. mszeyrek

Attığın videolarda da 5700xt daha çok fps alıyor anlamıyorum çok emoji atınca haklı mı olunuyor.
  15. mszeyrek

Yok bu daha çok atışma gibi birbirimizle dalga geçiyoruz yoksa düşman falan değiliz mesaj reaksiyon kasınca elime ne geçecek gerçekten genelde düşük mesajlı üyeler sürekli mesaj kasmak onu bunu yapıyosunuz diye suçluyorlar Ben kurulduğu günden beri forumdayım ama 3.5k mesajım var 10k mesajı olan...
  16. mszeyrek

Attığın incelemede bile 5700xt önde çoğu oyunda sadece bf falan değil.
  17. mszeyrek

@Mehmet Yılmaz Şu emojiler ban sebebi olmalı lütfen Oyun testlerinin çoğunda 5700xt 2060s i ezmiş.
  18. mszeyrek

2060s diyoruz 2070s ko atıyorsun tabi ki de geçer ne bekliyorsun 5700xt daha ucuz kart fiyat olarak karşısında 2060s var ve 5700xt daha iyi.
  19. mszeyrek

e DAHA GÜÇLÜ KARTIN DAHA FAZLA GÜÇ ÇEKMESİ NORMAL DEĞİL Mİ? Neyse sen devam et amd ısınıyor ya mantığında.
  20. mszeyrek

Belli ki bilgin yok sapphire nitro oyunlarda 70i bile görmüyor.
Top Bottom