Konu dışı kategorisi neden var?

Forumda ki kanser kitle

1- @Intel pentium

2- @Intel pentium

3- @Intel pentium

4- İ3 9100f en iyi oyun işlemcisi değil diyenler

5- Şafak ercan ppsi yapmayanlar (özür dilerim onlardan biriyim.)

6- Her konuya abdullah abi yardım et diyenler

7- Sınav yapmaya çalışanlar

8- Trol sistem
Oh be hiçbirinde yokum. Ben bir ara Şafak Ercan PP'si yaptım da kurtulmuş sayılır mıyım?

RX 5700 XT çok ısınan bir kart bu ısınma mavi ekranlara ve fps droplara neden oluyor.Saf güç olarak 5700 xt önde olsa bile artılarından dolayı 2060S.Ayrıca ikisi de çoğu oyunda 80 fps gibiler ikisde 75 hz için aynı hissettiriyor.2060S birçok avantajı var.Daha geçenlerde yeniden 5700XT ile alaklı konu açıldı.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Oh be hiçbirinde yokum. Ben bir ara Şafak Ercan PP'si yaptım da kurtulmuş sayılır mıyım?
Şafak ercan ppsi yapmayanlar yazıyor. Şafak ercan abimiz kraldır en iyi oyun işlemcisi de i3 9100f
RX 5700 XT çok ısınan bir kart bu ısınma mavi ekranlara ve fps droplara neden oluyor.Saf güç olarak 5700 xt önde olsa bile artılarından dolayı 2060S.Ayrıca ikisi de çoğu oyunda 80 fps gibiler ikisde 75 hz için aynı hissettiriyor.2060S birçok avantajı var.Daha geçenlerde yeniden 5700XT ile alaklı konu açıldı.
Referans kart ısınır zaten kimseye referans kart al demiyoruz.

rtx serisi bir kartı tek fanla soğutun ve olanlari izleyin evet stok model 100 görüyor ama iyi soğutmalı modeller var

rtx serisi bir kartı tek fanla soğutun ve olanlari izleyin evet stok model 100 görüyor ama iyi soğutmalı modeller var
Referans olmayan modeller arasında da en az 5 derece fark olabiliyor.Bu ekran kartı için full mesh kasa önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,252
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri