İbrahimgoktug
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
Oral b şarjlı diş fırçalarından hangisi olursa artık. Ama io 5 olursa güzel olur
logitech superlight 2c 3500-4000 arası olsa çok iyi olurDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
yapabiliyorson motorksikler yedek parça indirim yaptır duacın olurumDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
SamsungTab S11 lazım bana
https://www.hepsiburada.com/dell-vo...r-n3001vn3500emea01-2201-031-pm-HBC000006E3Z5 abi yaptırabildiğin kadar yaptır sınır tanıma isterken indirim nekadar ıcız olursa okadar erken alabilirimDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.