Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Kalıcı Ücretsiz EPİC GAMES HOT WHEELS UNLEASHED

Selamın aleyküm arkadaşlar. Kütüphaneye ekleyin arkadaşlar çünkü unutmayın ki bedava sirke baldan tatlıdır. https://store.epicgames.com/en-US/p/hot-wheels-unleashed
  2. AGUMBA

1399TL ye RDR 1 Alınır mı?

1400 TL ye herhangi bir oyun alınmaz kardeşim akıl mantık işi değil. Hele ki online olmayan tek seferde biten bir oyun hiç hiç alınmaz
  3. AGUMBA

🔥İndirim Battlefield V'de indirim. Neredeyse bedava

Battlefield 2042 ile beraber Buna da getirdiler hatta Battlefield 1'e de gelecek diyorlardı
  4. AGUMBA

🔥İndirim Battlefield V'de indirim. Neredeyse bedava

Anticheat geldi oyuna kardeşim
  5. AGUMBA

Kinguin Steam indirimli oyun keyleri

Bi Forza horizon 5 düşüremedik....
  6. AGUMBA

❌İndirim Bitti! (SON gün)Battle.net %67 BAHAR İNDİRİMİ

Kardeşim ben aldım cold War önceki inidirimde. Ben sadece online oynamak için aldım hikayeyi hiç oynamadım ama online tarafı bana fazla arcade geldi. Battlefield her türlü daha gerçekçi, daha büyük haritalar, daha taktiksel bir oynayışı var. Şu an bf5 indirdim onu oynuyorum cold war duruyor öyle
  7. AGUMBA

❌İndirim Bitti! Bf 2042 alınır mı 89.99tl

Bence al kenarda dursun ben indirdim oynadım tam sevdiğim gibi bf4 tarzı. Geçen durduk yere işlemciyi yüzde 70 kullanmaya başladı o yüzden sinirlenip sildim ben de ama durum şu an nedir ne değildir bilmem. Bana sorarsan alıp denemelisin gerçekten zevkli bir oyun silah çeşitliliği çok fazla ben...
  8. AGUMBA

❌İndirim Bitti! Modern Warfare 1-2-3 ve Cold War Alınır MI?

Sırf soğuk savaş dönemi ilgimi çektiği için belki oynarım yoksa hikayeli oyunlar zerre ilgimi çekmiyor 😂
  9. AGUMBA

❌İndirim Bitti! Modern Warfare 1-2-3 ve Cold War Alınır MI?

Bende cold war var multisi güzel ama bir tık arcade modunda yani ağar taktik yok içersinde. Hikaye modunu hiç oynamadım ben direkt Multiplayer oynadım ama oldum olası CoD serisinin hikayesi kısa olmuştur
  10. AGUMBA

🔥EPİC GAMES İNDİRİM KATALOĞU AYRINTILI LİSTESİ👍👍👍

%33 indirimden yararlanmak için NFS unbound + wrc 10 almayı düşünüyorum ne dersiniz? Forza olsa efsane olurdu...
  11. AGUMBA

🔥İndirim Horizon zero dawn complete edition 255 tl

Kardeşim bu oyun o paraları etmez ve heryerde bedava dağıtılmıştı zaten illaki bir yerde çok ucuza bulursun
  12. AGUMBA

❌İndirim Bitti! Mass Effect Legendary Edition Steam'de 67 TL

Onu anladık canım zaten 😂
  13. AGUMBA

Seni rdr 2 sarmadıysa bu dünyada hiçbir oyun hikayesi sarmaz 😂 1698344184 Oyunu biliyorum ama pek ilgimi çekmiyor
  14. AGUMBA

Origins oynadım ama onu da tam hatırlamıyorum sadece beğendim olarka kaldı zihnimde. Steam de son 100 TL kaldı onu daha güzel bir oyun için saklıyorum CoD indiriminde mw2 alacaktım almadım içimde kaldı pişmanım...
  15. AGUMBA

Keşke dragon age yeni oyun çıkarsa ben seviyorsum PS2 de oynamıştkm hoşuma girmişti 😂
  16. AGUMBA

🔥İndirim 🔥Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı Tartışma Konusu🔥

Ben de hiç beğenmedim ne bunlar böyle
  17. AGUMBA

🔥İndirim Red Dead Redemption 2 154,77TL (XBOX)

Mutlu falan olurduk sonra ne olurdu halimiz
  18. AGUMBA

BF 2042 Mİ BF 5 Mİ?FİYAT OLARAK AYNİLAR

Silah çeşitliliği çok az olunca beni pek sarmıyor. E malum 1. Dünya Savaşı'nda da nrkadar çelitli silah olabilir 😂
  19. AGUMBA

BF 2042 Mİ BF 5 Mİ?FİYAT OLARAK AYNİLAR

Yüzlerce saatim olan bf4 hesabım origin EA play olduktan sonra kuş oldu uçtu resmen birdaha bulamadım hesabı. Şimdi indirimi görünce bi bf4 bi 2042 aldım bf4 premium olması güzel oldu bendeki normaldi içimde kalmıştı 😂 ben bf 5 ve 1 oynadım ama ne bileyim online modda silah çeşitliliği bana...
Top Bottom