sadece warzone ücretsiz bildiğim kadarıylaBunların online modları ücretsiz erişim değil mi? Bana göre 2 saat hikayesi olan oyuna 500-1000 mantıksız.
Ben de şu 1254 TL'lik koleksiyon paketini almak istiyorum. Diablo 3'ü bitirmiştim önceden ama DLC'yi bitirmedim bir de Diablo 2 Resurrected'ı almak istiyordum bu paket 3 oyunu almak için en uygun paket olarak gözüküyor indirim bitene kadar karar veririm bakalım.sadece warzone ücretsiz bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
DİABLO 4 alınır mı sizce, hikayesi için sadece.
Kardeşim ben aldım cold War önceki inidirimde. Ben sadece online oynamak için aldım hikayeyi hiç oynamadım ama online tarafı bana fazla arcade geldi. Battlefield her türlü daha gerçekçi, daha büyük haritalar, daha taktiksel bir oynayışı var. Şu an bf5 indirdim onu oynuyorum cold war duruyor öyleben hikaye için ve arada online takılırım diye alırım. 3 de bu iyi değil. anlatmayım sen izleyiver
Mesaj otomatik birleştirildi:
cold war tek alınır mı aga
Haklısınız ama korsana düşmemiş (en azından görmedim) sürekli artan fiyatlardan dolayı alırım. Millet oynarken youtube dan açıp izlemekte bana saçma geliyor hocamBunların online modları ücretsiz erişim değil mi? Bana göre 2 saat hikayesi olan oyuna 500-1000 mantıksız.
BENDE AKSİNE HİKAYE İÇİN İSTİYORDUMKardeşim ben aldım cold War önceki inidirimde. Ben sadece online oynamak için aldım hikayeyi hiç oynamadım ama online tarafı bana fazla arcade geldi. Battlefield her türlü daha gerçekçi, daha büyük haritalar, daha taktiksel bir oynayışı var. Şu an bf5 indirdim onu oynuyorum cold war duruyor öyle
Hayat işte nabıcanBENDE AKSİNE HİKAYE İÇİN İSTİYORDUM