❌İndirim Bitti! Call of duty Modern warfare 197 TL Battle.net Bahar İndirimi

battle.net indirimi 17 nisan'a kadar diyor. Sizden ricam bana tavsiyede bulunabilirmisiniz. 1 oyun almak istiyorum ama kararsızım . mw 2019,vanguard yada black ops 3 sizce hangisi .

oyunu aldım, dm bulma hızı fena değil, ama fazla oyuncu gene yok gibi, ayrıca her grafik ayarı sonrası apply diyince oyundan atıyor, ayrıca oyundan çıkınca masaüstü çözünürlüğü düşük gibi oluyor, yani biraz sorunlu gibi oyun, onun dışında fena değil

battle.net indirimi 17 nisan'a kadar diyor. Sizden ricam bana tavsiyede bulunabilirmisiniz. 1 oyun almak istiyorum ama kararsızım . mw 2019,vanguard yada black ops 3 sizce hangisi .
Cold war al.

mw2019 alacaklar dikkat etsin oyun ne kadar güzel olsa da şuanda oyun hileci dolu ve oyuncu sayisi cok y
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamda indiriyordum oyunu çok arada kaldım şuan bunu iade edip coldwarı 8
İndirmemi mi tavsiye edersiniz

Tamda indiriyordum oyunu çok arada kaldım şuan bunu iade edip coldwarı

Son düzenleme:

Tamda indiriyordum oyunu çok arada kaldım şuan bunu iade edip coldwarı 8
hocam siz bilirsiniz mw2019 daha güzel bence ama böyle hile olayları çok oyundan keyif almazsın hem cold warın zombisi de var ve bu kadar hile yoktur belki hiç yoktur bence cold war al

mw2019 alacaklar dikkat etsin oyun ne kadar güzel olsa da şuanda oyun hileci dolu ve oyuncu sayisi cok yok
tum cod oyunlarinda belli bi sureden sonra hileler musallat oluyor activision un seyinde de degil bu olay mw 2019 da kda liderlik siralamasina baktim 5 lvl adam 28 milyon oldurme 1 olmesi var :D?

Son 33 saat hatırlatmak istedim

1681731560897.png

Alasım var ama yakın zamanda Game Pass'e gelirse fena söverim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,642
Üyeler
183,788
Son üye
Leandroo