bunun 100 lira olanı da var deluxe editionun bir olayı yok gibi iki oyun 100 tl
onu mu alayım ozamanbunun 100 lira olanı da var deluxe editionun bir olayı yok gibi iki oyun 100 tl
onu mu alayım ozaman
bende bunu alıp gecıcem resimlerden anladıgım kadarıyla son resımde farklı bır ıcerık var ama pekte onemı yok gıbı![]()
Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition - Windows'ta indir ve yürüt | Microsoft Store
Call of Duty®: Infinite Warfare Digital Legacy Edition'da Call of Duty®: Infinite Warfare ve Call of Duty®: Modern Warfare ® Remastered* bulunur. Ayrıca Terminal Bonus Haritasına, Spaceland Paketindeki Zombilere, silah kamuflajına, arama kartına ve bir Fate and Fortuna Kartı Paketine sahip...apps.microsoft.com
paket içeriğine çok bakmadım 24 TL'ye değiyorsa attığını al fark var mı bilmiyorum ben attığımı aldım
Benim gördüğüm tek fark "SEASON PASS TEKLİFİ: Satın alımdan sonra fazladan 10 Nadir Destek Paketi artı yeni prototip silahları üretmek için 1.000 Bonus Salvage." bu sanırım online tarafı ilgilendiren bir paket tam bilmiyorum ama eski bir oyun için season pass iyi bir içerik sunmuyorsa pekte mantıklı değilbende bunu alıp gecıcem resimlerden anladıgım kadarıyla son resımde farklı bır ıcerık var ama pekte onemı yok gıbı
onlar düşmez ya steamde hepsi 19 dolar birde indirimde , oynayamıyoruz seriye başlayamadık bir türlü2019 versiyon sandım bi an ya