Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Call of duty Modern warfare 197 TL Battle.net Bahar İndirimi

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cem

şuan 155tl arkadaslar burda bunu pcde oynayabilir miyiz ve fiyatta indirim yaptıracak bir uygulama var mı acaba?
not:naysda %20 iade varmış

Oyun Alışverişlerine %20 Hediye Para Kazan!​

Maceradan maceraya koşacağın Steam, Epic Games, Playstation Network, Riot Games, Microsoft Xbox, Roblox ve Twitch alışverişlerinde ödemeni Nays Kart ile yap, %20 hediye para kazan.
155-31 tl 124tlye geliyor oyun oldukca iyi sanırım

Son düzenleme:

TahinPekmez

80+ Silver

şuan 155tl arkadaslar burda bunu pcde oynayabilir miyiz ve fiyatta indirim yaptıracak bir uygulama var mı acaba?
not:naysda %20 iade varmış

Oyun Alışverişlerine %20 Hediye Para Kazan!​

Maceradan maceraya koşacağın Steam, Epic Games, Playstation Network, Riot Games, Microsoft Xbox, Roblox ve Twitch alışverişlerinde ödemeni Nays Kart ile yap, %20 hediye para kazan.
155-31 TL 124tlye geliyor oyun oldukca iyi sanırım

Oynatılabilir​

• Xbox One
  • Xbox Series X|S
ne yazıkki pc de değil dostum konsol da sadece

jımalya

80+ Bronze
uzerinden ne kadar zaman gecti bi ara indirime girer diye videosunu falan izlememistim unutmusum bu konuyu gorunce aklima geldi Alınır mı? hala gamepass e falan gelcek diyenler var o beklenirmi

TahinPekmez

80+ Silver
uzerinden ne kadar zaman gecti bi ara indirime girer diye videosunu falan izlememistim unutmusum bu konuyu gorunce aklima geldi Alınır mı? hala gamepass e falan gelcek diyenler var o beklenirmi
mahkeme sonucunu beklemen gerek :D bence al istiyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Veli
Arkadaşlar call of duty mw 2019 ve cold war almayı düşünüyorum alınır demi sizce

ANYA

80+ Bronze
Twitchte multiplayer için bakayım dedim 2 saatir maç bulunmuyor hem aynı adam geliyor 10vs10 modu olan hep 5vs4 falan geliyor hiç 10vs10 gelmiyorlar o yüzden kimse yok twitchte yayıncıları sordum öyle diyorlar aim geliştirmek için alırdım ama benim için 197tl pahalı mw2 gelmene rağmen fiyatı düşmedi activision işte almaya değmez siz bilin twitchte izleyin ona göre karar ver.

jımalya

80+ Bronze
aldim gitti valla

clat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih
Twitchte multiplayer için bakayım dedim 2 saatir maç bulunmuyor hem aynı adam geliyor 10vs10 modu olan hep 5vs4 falan geliyor hiç 10vs10 gelmiyorlar o yüzden kimse yok twitchte yayıncıları sordum öyle diyorlar aim geliştirmek için alırdım ama benim için 197tl pahalı mw2 gelmene rağmen fiyatı düşmedi activision işte almaya değmez siz bilin twitchte izleyin ona göre karar ver.
nası bulmuyor aga 1 dakka surmuyor deathmatch ve hardpoint modlarını bulması

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Veli
Sizce mw 2019 ve black ops cold war alınır mı multisinde aktif oyuncu var demi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,494
İsim
Diyarhan
Şu Sony ağlamayı bıraksa da Activision ı alsa artık Microsoft. Kaç aydır bekliyorum gamepass e gelmesini.

jımalya

80+ Bronze
Merhaba bende almayı düşünüyorum oyunu tavsiye edermisiniz? Sunucu doluluk oranı nasıl?
story mod 4 saatte bitti daha uzun olmasini beklerdim hikayede cok icine cekmedi oyle multiplayeri daha yuklemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: bu21
Top Bottom