Arama sonuçları: *

1. Ahmetycsy

🔥İndirim SILENT HILL 2 900 TL alınır mı?

Ön siparişle almıştım oyunu 2 kez %100 başarım olarak bitirdim, toplam 35 saat sürmüş. İlk oynayışım, en zorda oynadığım ve her şeyi araştırarak ilerlediğim için 20 saat sürmüştü. Güzel indirim almış oynamak istiyorsanız şimdi alın hem güncellemesi de geldi. Kış indirimlerinde de büyük ihtimal...
  2. Ahmetycsy

🔥İndirim COD INFINITE WARFARE MICROSOFT STORE 69.30TL!!!

Konusu açılmıştı hocam https://forum.donanimarsivi.com/konu/call-of-duty-r-infinite-warfare-69-tl.998365/
  3. Ahmetycsy

Call of Duty®: Infinite Warfare 69 TL

Call of Duty®: Infinite Warfare bilgisayar için Microsoft Store'da 69 TL eski fiyattan satılıyor. Eğer 100 TL'ye Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition paketini alırsanız hem Call of Duty®: Infinite Warfare hem de Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered'ı almış oluyorsunuz...
  4. Ahmetycsy

Disco Elysium The Final Cut Etail'de 15.25 TL

Etail ve Gamersgate sitesinde Disco ELysium The Final Cut 15.25 TL indirimde. Steam aktivasyon key'i olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz, siteler güvenilir. Hala almamış olanlar değerlendirebilir. https://etail.com.tr/disco-elysium-the-final-cut-55...
  5. Ahmetycsy

Resident Evil 2 ve 3 paketini mi yoksa RE2 mi almalıyım?

Bence 11 dolara paketi alsanız daha iyi olur çünkü 2 oyun daha da indirimli olarak geliyor. RE 2 zaten çok iyi bir oyun, bence RE 3 te gayet iyi bir oyundu. Ful başarım ve oyunu zorda oynayarak toplam 17.5 saat oynamışım, ama 2. seçenek te fena değil iki farklı türde oyun alırsınız.
  6. Ahmetycsy

🔥İndirim Alan Wake 2 730TL ye değer mi ?

Ben ön siparişle 300 TL civarına almıştım, oyun çıkınca da full başarım yapıp bitirdim oyunu, 36 saat sürdü sindire sindire oynamıştım. Aksiyon Korku hayatta kalma türü en sevdiğim tür olduğu için ben oyunu baya beğenmiştim zaten ilk oyununu da tekrar oynayıp öyle 2. oyuna başlamıştım. Zamanında...
  7. Ahmetycsy

❌İndirim Bitti! (SON gün)Battle.net %67 BAHAR İNDİRİMİ

Ben de şu 1254 TL'lik koleksiyon paketini almak istiyorum. Diablo 3'ü bitirmiştim önceden ama DLC'yi bitirmedim bir de Diablo 2 Resurrected'ı almak istiyordum bu paket 3 oyunu almak için en uygun paket olarak gözüküyor indirim bitene kadar karar veririm bakalım. Diablo 4 Game Pass'te var ama...
  8. Ahmetycsy

🔥İndirim Epic store da bomba indirimler

Evet toplu da alsanız tek tek te alsanız aynı hesaba geliyor.
  9. Ahmetycsy

Genelde indirim döneminde gelen ücretsiz oyunu alınca direkt geliyor kupon. Destiny 2'yi aldınız mı?
  10. Ahmetycsy

Hocam isterseniz hepsini tek sepette alın 1225 TL yapıyor, isterseniz de tek tek alın yine aynı fiyata geliyor. %33 indirim kuponu sınırsız zaten. Her 200 TL ve üzeri satın alınma kupon tekrar hesabınıza tanımlanıyor indirim dönemi boyunca.
  11. Ahmetycsy

🔥İndirim Dying light 2 tekrar indirime girdi

Çok büyük ihtimal zamdan önce son indirim çünkü ilk oyun 350 TL'ye zamlandı bu oyunun zamlanmama olasılığı yok gibi bir şey. Bende 174 TL'ye almıştım gayet zevkli oyun sırf parkur mekaniği yeter. İlk oyunu sevdiyseniz alın bence.
  12. Ahmetycsy

Yaz İndirimleri Bu Kadar Yetermi

Sepet güzel de siz kendi sevdiğiniz türe göre sepetinizi yapın derim. Herkes RDR 2 diye diretmiş ama bence o kadar paraya başka çeşitli türlerde oyunlar alsanız bence daha iyi olur. Bu liste de gayet güzel bence fiyatlar zam yememiş eski ve uygun fiyattan satılan hepsi kaliteli olan oyunlar.
  13. Ahmetycsy

ALAN WAKE epic de 7 TL Alınır mı

19 TL'ye Remastered'ı alın ekstra olarak 5 TL'ye Alan Wake American Nightmare'i alın.
  14. Ahmetycsy

Xbox Gelecek Oyunlar Açıklandı ( Alan Wake 2.Mirage )

Bu oyunlar Game Pass'e gelmeyecek sadece Playstation sunumunda duyurulduğu için Xbox ekstra olarak bilgilendirme yapmış, bu oyunlar bizim konsola da gelecek diye.
  15. Ahmetycsy

🔥İndirim 🔥Assassin’s Creed Mirage Naysla 264TL🔥

Evet tam karşılığı 1000 TL özel fiyatlandırmayla 589 TL'ye satılıyor. Önceden Ubisoft Store'da da 329 TL'di ama ocak ayında bütün oyunlarına zam yaptı Ubisoft. Şu an Epic'ten 300 TL'ye almak mantıklı her an fiyatı 590 TL'ye çekebilirler.
  16. Ahmetycsy

🔥İndirim 🔥Assassin’s Creed Mirage Naysla 264TL🔥

30 değil hocam 50 dolardan satılıyor en ucuz versiyonu. https://store.ubisoft.com/us/assassins-creed-mirage/62ea4f8e09372571f2736a71.html?lang=en_US
  17. Ahmetycsy

GOD OF WAR Metro Exodus alınır mı? sizce

Alınır gayet uygun fiyat. God Of War'u Epic Games'ten kuponla 150 TL'ye alırsınız, Steam'de de Metro Saga Bundle 49 TL. 3 ana oyun ve DLC'ler dahil.
  18. Ahmetycsy

RE2 100 TL alınır mı?

Alacaksanız Racoon City Edition almanızı öneririm, 150 TL'ye RE 2 ve RE 3 alıyorsunuz 75 TL'ye gelmiş olur. Ben de zamdan önce 115 TL'ye almıştım bu paketi çok fark yok arada yani. 2. oyun zaten çok iyi onu biliyorsunuzdur ama 3. oyun da gayet sağlam güzel oyundur. Dragons Dogma: Dark Arisen 15...
  19. Ahmetycsy

Epic yarınki oyunu batman olabilir mi?

Costume Quest 2'yi verecek. Belki 1. oyununu da verir sarı renk te var çünkü.
  20. Ahmetycsy

Ana Konu Epic Games Yılbaşı İndirimleri Kuponlu Oyun Önerileri

Steam ve Epic Games fark etmez sürümü uyumlu Türkçe yama hepsine yapılır. Yani içiniz rahat olsun alın oyunlarınızı.
Top Bottom