Neler Yeni

RE2 100 TL alınır mı?

MAGnus201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Muhammed Arda Güzelyurt
Instagram
magnus.201
Steam
magnus201
Bu oyunun da pahalanma ihtimali var mı? Veya sizce almaya değer bir oyun mudur?
Hazır konu açılmışken konu kalabalığı yapmak yerine bunu da sorayım. Dragons Dogma: Dark Arisen da 15 TL oldu. O da alınır mı?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
steam dolar kurunu 10 yaptıktan sonra zamlandı zaten uzun bir süre zam yemez gibi oynamak istiyorsan alınır re serisinin çoğu oyunu efsane zaten

MAGnus201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Muhammed Arda Güzelyurt
Instagram
magnus.201
Steam
magnus201
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam dolar kurunu 10 yaptıktan sonra zamlandı zaten uzun bir süre zam yemez gibi oynamak istiyorsan alınır re serisinin çoğu oyunu efsane zaten
Halihazırda zamlandığını fark etmemiştim üzüldüm.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Hazır konu açılmışken konu kalabalığı yapmak yerine bunu da sorayım. Dragons Dogma: Dark Arisen da 15 TL oldu. O da alınır mı?
Alacaksanız Racoon City Edition almanızı öneririm, 150 TL'ye RE 2 ve RE 3 alıyorsunuz 75 TL'ye gelmiş olur. Ben de zamdan önce 115 TL'ye almıştım bu paketi çok fark yok arada yani. 2. oyun zaten çok iyi onu biliyorsunuzdur ama 3. oyun da gayet sağlam güzel oyundur.

Dragons Dogma: Dark Arisen 15 TL'ye geçen indirimlerde almıştım. Henüz denemedim ama aksiyon, açık dünya, RPG oyunlarını seviyorsanız 15 TL en dip fiyat zaten alınır bence. Ben RPG sevmeme rağmen almıştım dursun diye 15 TL zaten çok değil.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Alacaksanız Racoon City Edition almanızı öneririm, 150 TL'ye RE 2 ve RE 3 alıyorsunuz 75 TL'ye gelmiş olur. Ben de zamdan önce 115 TL'ye almıştım bu paketi çok fark yok arada yani. 2. oyun zaten çok iyi onu biliyorsunuzdur ama 3. oyun da gayet sağlam güzel oyundur.
Arkadaşın dediğine katılıyorum. Daha mantıklı bir seçim

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Hocam sağ ol dragons dogma indirime girdiğini bilmiyordum, zamanında crackli 100+ saat oynamışımdır, 15 tlde olsa helallik alıyım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,004
Üyeler
164,761
Son üye
sawyzee
Top Bottom