Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

🔥İndirim 🔥 SİFU ŞİMDİ EPİCTE BELEŞ 🔥

ben oynadım biraz ilk oturuşta sarıyor ama insanın tekrar giresi gelmiyor max 1-2 kere. Kolla daha sarıyor
  2. Ayetullah331

Parolapara - Epic Games

Çağır dayını gösterim zurnayı
  3. Ayetullah331

🔥İndirim Construction Simulator 113TL

microsoft store ile aynı pc dende alabilrisin
  4. Ayetullah331

Kalıcı Ücretsiz Steam herkese açık ücretsiz hesap veren site 70Games.net

ya zekiymiş gibi konuşman yok mu akıllı bıdık falan diyor birde :LOL: zavallı ya hani atmıştın engeli neyse uğaraşamicam akşam akşam iyi akşamlar
  5. Ayetullah331

Kalıcı Ücretsiz Steam herkese açık ücretsiz hesap veren site 70Games.net

ne güzel kendi hesabını kullanıyorsun hem zaten umrunda da değilse niye bu konudasın?
  6. Ayetullah331

❌İndirim Bitti! Steam RDR 2 tekrar indirime girdi

MC türkçe yama programını indirip yapabiliyorsun ama ı lar kutucuk şeklinde oluyor.
  7. Ayetullah331

90 tl oyun kütüphanesi

kim diyo bf1 hikayesi kötü 2 kere bitiridim mükemmel ama paranın hepside verilmez. portal 1 ve 2 7tl alabilrisin
  8. Ayetullah331

RDR2 - 228 liraya alınır mı?

dostlarım sizin paranız çok olabilir ama durumu olmayanlar için 228tl bir oyun için fazla haberiniz olsun olay 150tl altı oyun olmaması değil.
  9. Ayetullah331

tabi buda sizin düşünceniz para varsa alıp oynanır ben almam neden ? durumlar çok iyi olmadığı için. Durum varsa tabi alıcak olan alır. Yalnız düşüncemi aşşalayarak gülücük atmanızda ayrı ironik.
  10. Ayetullah331

her ne kadar güzel olsada o para bir oyun için kolay kolay verilemez.
  11. Ayetullah331

🔥İndirim Watch Dogs Legion 63 TL

xbox da oynadım hiç bir şey anlamadım oyunun %1 inde bıraktım bence bu para verilmez. kütüphaneni doldurmak istiyorsan alırsın
  12. Ayetullah331

🔥İndirim Titanfall® 2: Ultimate Edition 19,90 TL

Xbox da oyandım ve keyifliydi bu fiyata alınır
  13. Ayetullah331

150tl butcem var hangileri alinir?

Bf falan alacaktım da neyse tamam rdr alcam bende uzun zamandır oynamak istiyorum
  14. Ayetullah331

Bf 1 Çanakkale savaşı ve birkaç bölümünü oynadım baya güzel bf5 videolarını izledim çok güzel görünüyordu witcher zaten sudan ucuz onu alicam. Yanında Moto gp 21 63tl Alınır mı??
  15. Ayetullah331

An Anladim
  16. Ayetullah331

Baska birsey kalmadı zaten bende bu ikili arasındayım ama 3 oyunmu almak mantıklı yoksa rdr reismi
Geri