Ayetullah331
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
Baska birsey kalmadı zaten bende bu ikili arasındayım ama 3 oyunmu almak mantıklı yoksa rdr reismiBattlefield 1,5 witcher 3 ve ya sadece rd2
Ben olursam 3 nü alirdim , rdr pek tarzim deyil çok uzun suruyor ve sıkılıyorumBaska birsey kalmadı zaten bende bu ikili arasındayım ama 3 oyunmu almak mantıklı yoksa rdr reismi
Bf 5 witcher3Fotodkilerin hangisi veya hangileri alinir?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
AnladimBen olursam 3 nü alirdim , rdr pek tarzim deyil çok uzun suruyor ve sıkılıyorum
Bf 1 Çanakkale savaşı ve birkaç bölümünü oynadım baya güzel bf5 videolarını izledim çok güzel görünüyordu witcher zaten sudan ucuz onu alicam. Yanında Moto gp 21 63tl Alınır mı??Bf 5 2ci savaşda geçiyor daha modern , ama bf1 1 ci savaşta ikiside eğlenceli ama bf 1 daha eski silahlar ve s ikisinide al bence
Rdr al geç aga oynadığın en iyi oyun olucakFotodkilerin hangisi veya hangileri alinir?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rdr 2 alır geçerimFotodkilerin hangisi veya hangileri alinir?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle