Arama sonuçları: *

1. B

Kalıcı Ücretsiz Horizon Zero Dawn ve Fazlası Ücretsiz!

19 Nisan-14 Mayıs arası kütüphaneye atıp istediğimiz zaman oynayabiliyor muyuz? Yoksa yalnızca o süre zarfında mı oynayabiliyoruz?
  2. B

Epic Games Bugünün Oyunu Astrooner Olabilir.

Çok zevkli oyun çıkar umarım.
  3. B

Geçici Ücretsiz Epic Games | 4. Oyun Tahmini

Hocam oyun geçen sene çıktı ayrıca oyunu alanlara Fortnite skini veriliyor. Çok düşük çıkma ihtimali.
  4. B

Epic Games ücretsiz 15 oyunu hangileri olur?

Bu günlerde foruma saat başı Epic Games konusu açılmalı kuralı konuldu sanırım.
  5. B

Geçici Ücretsiz Epic games yavaş ciğerimi söktün! 17 Aralık'ta verilecek oyunlar!

Kaynak BGY diye biliyorum. Bu durumda %85 gerçekten komik
  6. B

Ucuz oyuncun güvenilir midir?

Hesap olarak veriyorlar. Yani senle birlikte bir kaç kişi daha oynuyor. Bu tarz çok site var.
  7. B

Cyberpunk 2077 En Ucuz Nereden Alabilirim?

Steam hesabı vermiyorlar. Gift olarak veriyorlar. Satıcı ve yorumlar gayet iyi gözüküyor. Alınabilir.
  8. B

Just Cause 3 alınır mı ?

2 ve 3 ü oynarken baya zevk almıştım. Kanca atarak uçmak bile insanı eğlendiriyor zaten.
  9. B

Lol hesabım çalındı geri aldım çalan kişi satmış sattığı kişi bana dava açabilir mi?

Dava açması gereken kişi çalıntı hesap satan kişi. Başına bir şey geleceğini sanmam. Ayrıca hesap satın almak yasak zaten. Hesap satın alan kişinin de yaptığı şey doğru değil yani.
  10. B

330 TL ye hem fifa 21 hemde cyberpunk 2077 olurmu ?

Aynen öyle sana özel .
  11. B

Bu hesap olarak satıyor. Alacaksanız key/gift olarak almanız lazım. Hesaplar genelde çalıntı oluyor veya 9-10 kişi beraber kullanılıyor.
  12. B

Steam gift olarak veriyorlar çakma olma ihtimali yok yani.
  13. B

Epic games Fm20 Watch Dogs 2 beleş olması

Ubisoft etkinliğine katılamadım diye çok üzülmüştüm ilaç gibi oldu bu.
  14. B

Pringles da 1 hafta game pass ??

Çıkma şansı ne peki?
  15. B

Epic Games neden çok kötü oyunlar veriyor

Şu ana kadar hiçbir firma böyle bir şey yapmamışken onlar yaptı. Bu cidden nankörlük kusura bakma.
  16. B

Epic Games neden çok kötü oyunlar veriyor

Dostum adamlar o zaman bu hafta witcher versin haftaya rdr2 sonra rainbow. Bu iş böyle yürümez ki kim oyun satın alır o zaman epic gamesden?
  17. B

Bence ITOPYA Horizon Oyununu 30 Hazirana Kadar Vermeyecek

Hocam zaten şimdi alsanız bile çok zor çünkü kodu size şimdi atmalarının hiçbir önemi yok. Kodu etkinleştirmek için işlemcinin bilgisayarına takılı olması gerekiyor.
Top Bottom