Neler Yeni

Lol hesabım çalındı geri aldım çalan kişi satmış sattığı kişi bana dava açabilir mi?

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,798
Başlık uzun oldu ama konuyu özetliyor
Konu kısaca bu çalan kişi beni başka bir hesapla ekleyip bu çarı para ile aldığını söyledi ama çarı 6 ay önce çaldırmıştım ve 6 ay boyunca alamamıştım başıma bir şey gelir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çarı LOL e mail atarak geri aldım

Bu arada çar alım satım yasak bir şey

Dava açması gereken kişi çalıntı hesap satan kişi. Başına bir şey geleceğini sanmam. Ayrıca hesap satın almak yasak zaten. Hesap satın alan kişinin de yaptığı şey doğru değil yani.

Hayır tabii ki. Senin hesabın sana dava açamaz.
Çalan kişiyi biliyorsan RIOT A YAZ. Çünkü RIOT hesap satmayı yasaklamıştır.

Hayır tabii ki. Senin hesabın sana dava açamaz.
Çalan kişiyi biliyorsan RIOT A YAZ. Çünkü RIOT hesap satmayı yasaklamıştır.
İşte reis sıkıntı orda başlıyor çalan kişiyi bilmiyorum satıldığını bile geri alınca öğrendim alan kişi kim kaç yaşında ne iş yapar sadece kaç tl ye sattığını söyledi

Satın aldığını*

İşte reis sıkıntı orda başlıyor çalan kişiyi bilmiyorum satıldığını bile geri alınca öğrendim alan kişi kim kaç yaşında ne iş yapar sadece kaç TL ye sattığını söyledi

Satın aldığını*
Hiçbir sıkıntı olmaz hesap zaten senin durumu RİOT'a ticket olarak at bence.
Kaça almış bu arada?

İşte reis sıkıntı orda başlıyor çalan kişiyi bilmiyorum satıldığını bile geri alınca öğrendim alan kişi kim kaç yaşında ne iş yapar sadece kaç TL ye sattığını söyledi

Satın aldığını*
alan kişi de hatalı. RIOT alım satımı yasakladı. Alan da satan da sana dava açamaz. Aksine RIOT onlara dava açar. Ticket at eğer kimin aldığını biliyorsan

Hesap satmak ve almak yasak, yani yasal olarak dayanağı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,269
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri