Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim R6 daha da düşer mi? [2sn'nize ihtiyacım var çok uzun sürmez]

Daha da düşeceğini sanmam, ben 3 sene önce 13tl ye almıstım. Alabiliyorsan Deluxe al, karakterler vs açılıyor daha avantajlı.
  2. C

🔥İndirim 20 TL CyberPunk 2077

sen 20tl alıyorsun, 1 ay sonra bi bakmışsın hesap yok!?
  3. C

Rainbow Six Siege nasıldır?

Sanmam. Silah mekaniği çok gerçekçi çünkü mermi sıktığınız yere gidiyor. Sevmezseniz iade edersiniz.
  4. C

Zeka dediğim şöyle, düşmanın ne yapacağını tahmin edeceksiniz. İyi ses kasmanız lazım. Oyun cs valorant alakası yok aim çok gerçekçi ilk geçince garipseyebilirsiniz. Alışınca sarıyor. Oynarsınız.
  5. C

R6 güzel oyun. Cod ile csgo birleşmiş gibi. Alışması zor, oynaması da zor denebilir. Ama alışınca sarıyor. İyi plan yapman, iyi gözünün olması lazım. 200 IQ oynanışlar gerekiyor. Bence alın.
  6. C

beleş oyun ücretsiz oyun ıstıyorum depolama fark etmez

değil. ben indirdim, 88gb. siteden indirin, battle.net uygulaması açılcak. o uygulama yaklaşık 10dk boyut hesaplaması yapıcak ondan sonra boyuta göre karar verirsiniz. 90 gb falan
  7. C

buradan indireceksiniz zaten.
  8. C

yok. kendi sitesinden indirin. kendi sitesi battle.net indiriyor. oyun da battle.net üzerinde zaten
  9. C

sisteminize fsp hydro k 500w yeterli
  10. C

valorant cod warzone psunuz çok kötü imkan varsa hemen değiştirin.
  11. C

Ets 2 indirime girermi?

Benim ailemle bilgisayarına iddiaya girmiştik kazandım heyecanlanmadım başardım. Heyecanlanmayıp, eksiğini kapatırsan, düzenli çalışırsan sıkıntı yok. Şu sıralar en az haftada 1 deneme çöz. Son 2 ayda 2 günde 1, son ay günlük 1 deneme çöz. Sınavdan son 2-3 gün önce çalışmayı bırak. Deneme ve...
  12. C

Ets 2 indirime girermi?

Heyecanlanırsan kaybedersin hiç düşünme şey kafasıyla gitmeni tavsiye ederim. Mesela ets2 çok istiyosun normal denemeye gidiyomuş ama iyi gelirse isteğin yerine gelecekmiş gibi. Heyecanlanırsan yapamazsın
  13. C

Ets 2 indirime girermi?

Her indirimde ets2 9.75tl oluyor. Lgsde ben bu zamanlarda kötüydü baya puan olarak 350 falandı benim. Sınavda 460 puan %1.45 e girdim. Vakitle artar.
  14. C

Sizce Epic Games Gizemli Oyun Ne Olacak ?

ben de öyle düşünüyorum tam. assetto 150tl idi full dlcli olanı indirimde 15tlye aldım çok güzel hele onlineda gerçekçi nürburing pist günü falan efsane eğlenceli
  15. C

aynen. aslında bi the long dark güzel olabilir, bi oyun daha vardı da adını unutttum aklıma gelirse yazarım 1607683629 bana göre en gerçekçi yarış oyunu assetto corsa. assetto nun yanında nfs falan çöp bana göre. bi girin oynayın araç kontrolleri falan çok başarılı
  16. C

bf5 olsa çok iyi olur keşke o olsa. bence mafia3 olabilir tutmayan bir oyun nası olsa ona çağırmak isteyebilirler rainbow 6 siege olabilir ama olmaz inşallah hile açarlar mahvolur güzelim oyun
  17. C

Sizce Epic Games cyberpunk 2077'i ücretsiz verirmi

5 seneye neden vermesin!
  18. C

R6 Steam İndirimi Ve Hile Durumu

15, oynarız olur öğreniriz beraber
  19. C

R6 Steam İndirimi Ve Hile Durumu

oyun bilene çok güzel 1 aya alışırsın ben 1 haftadır oynuyorum oyun güzel hile denk gelmedi daha.
Top Bottom