Neler Yeni

Rainbow Six Siege nasıldır?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Nasıl bir zekadan bahsediyoruz. Zeka olarak normal bir insanım. İlk defa oyun oynatan bir pc m var. FPS türüne 1 hafta önce geçtim.
Sizce oynayabilir miyim? Kendime yeni yeni oyun oynuyorsun diyorsun.
Zeka dediğim şöyle, düşmanın ne yapacağını tahmin edeceksiniz. İyi ses kasmanız lazım. Oyun cs valorant alakası yok aim çok gerçekçi ilk geçince garipseyebilirsiniz. Alışınca sarıyor.
Oynarsınız.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,944
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Altma özürlü ne ?
download.jpg
Bunu 360 derece dönmüş halini yapıyorsun

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zeka dediğim şöyle, düşmanın ne yapacağını tahmin edeceksiniz. İyi ses kasmanız lazım. Oyun cs valorant alakası yok aim çok gerçekçi ilk geçince garipseyebilirsiniz. Alışınca sarıyor.
Oynarsınız.
Valorantta bile zor "kill" alıyorum öyle diyim. Öyle yeniyim. Alışma süresi beni çok sıkar mı?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Şuan ALT-TAB'da R6 açık güzel oyun emin ol, ben Epic'den 23 TL ye almıştım 2 ay önce falan.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bana sniper dicen fps oyunlarında sniper'ım iyidir minecraft girdiğimde bile yayla papağanlara uzaktan tek atmış adamım ben affasasf ama harbi cs de falan awp aldım mı terör estiriyorum bir turda karşı takımın en az yarısını ben öldürüyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şuan ALT-TAB'da R6 açık güzel oyun emin ol, ben Epic'den 23 TL ye almıştım 2 ay önce falan.
Zeka falan istiyor diyorlar.
Nasıl bir zekadan bahsediyoruz. Zeka olarak normal bir insanım. İlk defa oyun oynatan bir pc m var. FPS türüne 1 hafta önce geçtim.
Valorantta bile zor "kill" alıyorum. Alışma süreci çok sancılı geçer mi? Sıkar mı?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Valorantta bile zor "kill" alıyorum. Alışma süreci çok sancılı geçer mi? Sıkar mı?
Doğum sanıcısı kadar olmuyacağı kesin ama rennes abimizden uzak durmazsan oda olabilir dikkat et :ROFLMAO:

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Zeka dediği oyun zekası, oyunu anlamak mantığı anlayıp akıllıca oynamak.
Alışmak için 30 saat şart.

Top Bottom