Rainbow Six Siege nasıldır?

Nasıl bir zekadan bahsediyoruz. Zeka olarak normal bir insanım. İlk defa oyun oynatan bir pc m var. FPS türüne 1 hafta önce geçtim.
Sizce oynayabilir miyim? Kendime yeni yeni oyun oynuyorsun diyorsun.
Zeka dediğim şöyle, düşmanın ne yapacağını tahmin edeceksiniz. İyi ses kasmanız lazım. Oyun cs valorant alakası yok aim çok gerçekçi ilk geçince garipseyebilirsiniz. Alışınca sarıyor.
Oynarsınız.

Altma özürlü ne ?
download.jpg
Bunu 360 derece dönmüş halini yapıyorsun

Zeka dediğim şöyle, düşmanın ne yapacağını tahmin edeceksiniz. İyi ses kasmanız lazım. Oyun cs valorant alakası yok aim çok gerçekçi ilk geçince garipseyebilirsiniz. Alışınca sarıyor.
Oynarsınız.
Valorantta bile zor "kill" alıyorum öyle diyim. Öyle yeniyim. Alışma süresi beni çok sıkar mı?

Şuan ALT-TAB'da R6 açık güzel oyun emin ol, ben Epic'den 23 TL ye almıştım 2 ay önce falan.

Bana sniper dicen fps oyunlarında sniper'ım iyidir minecraft girdiğimde bile yayla papağanlara uzaktan tek atmış adamım ben affasasf ama harbi cs de falan awp aldım mı terör estiriyorum bir turda karşı takımın en az yarısını ben öldürüyorum.

Şuan ALT-TAB'da R6 açık güzel oyun emin ol, ben Epic'den 23 TL ye almıştım 2 ay önce falan.
Zeka falan istiyor diyorlar.
Nasıl bir zekadan bahsediyoruz. Zeka olarak normal bir insanım. İlk defa oyun oynatan bir pc m var. FPS türüne 1 hafta önce geçtim.
Valorantta bile zor "kill" alıyorum. Alışma süreci çok sancılı geçer mi? Sıkar mı?

Valorantta bile zor "kill" alıyorum. Alışma süreci çok sancılı geçer mi? Sıkar mı?
Doğum sanıcısı kadar olmuyacağı kesin ama rennes abimizden uzak durmazsan oda olabilir dikkat et :ROFLMAO:

Zeka dediği oyun zekası, oyunu anlamak mantığı anlayıp akıllıca oynamak.
Alışmak için 30 saat şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,707
Üyeler
188,469
Son üye
Gixryhizn
Geri